Zodia care primește o karmă negativă. Vin zile grele pentru ea. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru aceste zodii

29 oct. 2022
Zodia care primește o karmă negativă. Vin zile grele pentru ea. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru aceste zodii

Horoscop. Mariana Cojocaru anunță luni dificile pentru foarte multe zodii. Unele dintre ele sunt urmărite de o karmă complet negativă, în timp ce altele au șansa să iasă în evidență.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru anul 2022. Conform acesteia, cea mai debusolată zodie din întreg horoscopul este Scorpionul.

Nativii acestei zodii sunt vizați de o karmă complet negativă, care există de la începutul anului și va fi până la final.

De cealaltă parte însă, Berbecii s-ar putea confrunta cu o cumpănă din punct de vedere sentimental. Au și probleme de sănătate, însă o veste bună este că pe plan financiar, lucrurile merg cât se poate de bine.

Încercări pentru Tauri la final de 2022. Acești nativi riscă chiar să și divorțeze și să aibă parte de schimbări majore din punct de vedere profesional, dar și pe sănătate.

”Este o perioadă a încercărilor, a reactivărilor din viețile anterioare. Cu o separare, divorț sau alte chestiuni sensibile care nu sunt trecute cu vederea. Schimbări bruște în carieră și sănătate”, spune astrologul.

Zodia care este urmărită de o povară karmică

Gemenii sunt urmăriți de povara karmică. Au avut ani extrem de dificili și de abia acum vor începe în sfârșit să răsufle ușurați, pe toate planurile.

Racii au parte de încercări grele din punct de vedere emoțional. Acești nativi ar putea fi părăsiți și de asemenea nu o duc prea bine nici pe plan profesional, avertizează Mariana Cojocaru.

Leii trebuie să fie atenți la sănătate și să caute o persoană care să explice niște lucruri cât se poate de clar pentru a înțelege în ce situație se află.

Vărsătorii în schimb sunt cei mai protejați în perioada ce urmează și au șanse mari să realizeze tot ceea ce își propun.  Planurile pe care le au ajung să fie pe drumul cel bun, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.