Zodia care primește protecție divină. Se întâmplă totul rapid. Mihai Voropchievici, previziuni complete

01 dec. 2022
Zodia care primește protecție divină. Se întâmplă totul rapid. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Sunt zodii care se bucură de protecție divină, dar și zodii care au șansa să renască pe toate planurile, dacă știu, evident, ce au de făcut, spune Mihai Voropchievici.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele care urmează. Sunt zodii norocoase, dar și zodii care nu trebuie să forțeze mâna norocului, indiferent de cât de mult își doresc anumite rezultate.

Spre exemplu, nativii din zodia Rac sunt gata să înceapă o nouă viață. Runele le aduc celor născuți sub acest semn zodiacal un soi de revigorare de care aveau reală nevoie. Să profite din plin pentru a face ceea ce și-au propus.

”Racul e pregătit să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în toate planurile și toate disponibilitățile, atât fizice, cât și psihice”, spune numerologul.

Zodia aflată sub protecție divină

Leii beneficiază de protecție divină. Nativii acestei zodii trebuie însă să grăbească pentru că mai au doar câteva zile la dispoziție în care sunt sub aripa lui Dumnezeu. Este momentul potrivit pentru ca măcar un vis important să devină realitate.

”În schimb, șeful Leu are o săptămână de protecție divină. Poate să facă toate năzdrăvăniile, că Dumnezeul îl ține sub aripa lui. Dar numai o săptămână, să vă intre bine în cap, că nu vă ține toată viața”, adaugă Mihai Voropchievici.

Pentru Fecioare, numerologul are un sfat. Cei născuți sub acest semn zodiacal nu trebuie să mai forțeze mâna norocului. Vor avea parte de lucruri frumoase și poate chiar și de niște surprize plăcute, doar în momentul în care vor mai înceta să se grăbească în orice domeniu.

În cazul lor se aplică și celebrul citat ”cu răbdare poți muta munții”.

”Iar un sfat bun pentru Fecioară: aveți răbdare, nu forțați mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute pentru Fecioarele care știu să aștepte”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.