Zodia care primește un mesaj important! Va urma o ceartă teribilă. Grijă mare, veți plânge apoi. Mihai Voropchievici, previziuni complete

26 nov. 2022
Zodia care primește un mesaj important! Va urma o ceartă teribilă. Grijă mare, veți plânge apoi. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță zile intense pentru foarte multe zodii. Un nativ primește un mesaj important, în timp ce alții s-ar putea afla în centrul unor dispute.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul urnelor pentru următoarea perioadă. Vin provocări din toate direcțiile pentru o marte parte dintre nativi.

Săgetătorii spre exemplu sunt puși pe ceartă. Orice ar spune însă, nativii acestei zodii vor câștiga într-un final. Recomandat ar fi însă să se calmeze, pentru că scandalul nu are niciun rost.

”Săgetătorii pare că au chef de ceartă. O mică bătălie, dar nu fiţi îngrijoraţi, veţi câştiga în mod sigur, dar asta e, bătălia trebuie dată, chiar dacă vă convine sau nu, pentru că sunteţi nişte pacifişti”, spune numerologul.

Pentru Capricorni, Mihai Voropchievici anunță riscuri mari. De asemenea, cei născuți sub acest semn zodiacal riscă să se confrunte și cu o serie de probleme de sănătate dacă nu sunt atenți.

Să își dea mai multă importanță și să se pună pe primul loc, măcar acum.

Zodia care primește un mesaj important

”Capricornul e pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire, a acţionat cum a acţionat, de multe ori s-a neglijat pe el, starea lui de sănătate, iar acum trebuie să fie extrem de prudent pentru că a cam slăbit rucsacul cu forţă, cu putere, se cam turteşte un pic”, adaugă Mihai Voropchievici.

Pentru nativii din zodia Vărsător, runele aduc un mesaj extrem de important. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să facă eforturi mari pentru a-l recepționa.

”Vărsătorii vor primi un mesaj. Fiţi pregătiţi să-l recepţionaţi. E un mesaj extraordinar de important”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Peștii au șansa de a se muta din casă sau își pot schimba locul de muncă. Mihai Voropchievici spune că acești nativi se bucură de o runa bună la finalul lunii noiembrie, deci pot face orice pas important doresc.