Zodia care primește un sfat din partea RUNELOR. Viața ei se poate schimba. Mihai Voropchievici, previziuni complete

07 mai 2023
Zodia care primește un sfat din partea RUNELOR. Viața ei se poate schimba. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru luna mai. O zodie primește un sfat important, în timp ce alți nativi au parte de vești bune.

Conform horoscopului prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, nativii din zodia Berbec se pot declara norocoșii lunii mai, cel puțin pe plan amoros.

Nativii acestei zodii au șansa să cunoască o dragoste nouă. Multe drumuri li se deschid în ultima lună de primăvară. Iar atitudinea lor se schimbă de asemenea odată cu aceste lucruri.

”Pentru Berbec, luna mai este simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă apare pentru nativii de foc. Berbecii, care sunt deschizători de drumuri, vor să simtă iubirea pe propria piele. Vor trata luna cu multă generozitate, fiind în permanență în căutarea de nou”, spune numerologul.

Zodia care trebuie să lase trecutul în urmă

Și nici nativii din zodia Taur nu au de ce să se plângă. În cazul lor însă, runele aduc un sfat. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să lase deoparte toate problemele din trecut.

Aceștia sunt extrem de negativi și nu acționează niciodată, stând mereu cu gândul în spate. Au parte de lucruri extraordinare în luna mai și ar fi păcat ca atitudinea lor conservatoare să îi țină în loc de această dată. Ar fi bine să acționeze și să nu mai lase timpul să treacă, recomandă Mihai Voropchievici.

”Taurii, în luna mai, vor avea parte de lucruri extraordinar de bune. Ei, care sunt conservatori, greu de urnit, greu de a aduce schimbări în viața lor, primesc un sfat interesant. E un sfat care le-a mai fost oferit de rună: să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase în urmă toate necazurile și să iasă din conservatorismul lor, din starea de a nu acționa”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Pentru Gemeni în schimb lucrurile nu arată chiar atât de bine. Acești nativi au de dus bătălii furtunoase în luna mai, așa că ar fi bine să se pregătească pentru ele.