Zodia care primește WUNJO! E protejată de rune. Vin oportunități majore! Mihai Voropchievici, previziuni complete

08 dec. 2022
Zodia care primește WUNJO! E protejată de rune. Vin oportunități majore! Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță zile norocoase pentru anumite zodii, dar și perioade dificile pentru alți nativi. În perioada sărbătorilor de iarnă se anunță schimbări majore pentru care toți trebuie să ne pregătim.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, iar potrivit acestuia, au loc diverse evenimente în viața fiecărui nativ în parte. Că unele zodii au parte de schimbări, altele au de câștigat pe orice plan.

Balanțele spre exemplu nu trebuie să călătorească până la finalul acestei săptămâni. Nativii acestei zodii vor avea parte de o schimbare importantă, așa că recomandat este să fie acasă în momentul în care aceasta va apărea.

”Balanţele trebuie să rămână acasă în așteptarea unei schimbări importante”, spune numerologul.

Și pentru nativii din zodia Scorpion se anunță o perioadă a schimbărilor. Cei născuți sub acest semn zodiacal își pot schimba locul de muncă, sau chiar și casa, în funcție de necesități. Oricum ar fi, lucrurile se întâmplă în favoarea lor, deci nu sunt motive de îngrijorare.

Zodia care primește Wunjo

”Scorpionii îşi propun să schimbe ori serviciul ori locuinţa. Vor schimba ce vor avea nevoie”, adaugă Mihai Voropchievici.

Pentru Săgetători urmează una dintre cele mai bune perioade din acest an. Acești nativi au Wunjo, spune numerologul, iar asta înseamnă câștiguri pe toate planurile. Să profite deci, căci nu se știe când va mai apărea o astfel de șansă în cazul lor.

”Săgetătorul îl are pe Wunjo. A câştigat pe toate planurile”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Nativii din zodia Rac vor fi și ei în centrul unor schimbări. În cazul lor pe de altă parte lucrurile sunt mai complicate pentru că nu este clar dacă ce se va întâmpla va fi sau nu în favoarea lor.

Să nu se grăbească și indiferent de ce apare în viața lor, să fie pregătiți din timp, recomandă Mihai Voropchievici.