Zodia care riscă să fie părăsită. Apar discuții și probleme mari pe plan sentimental. Cristina Demetrescu, previziuni complete

24 nov. 2022
Zodia care riscă să fie părăsită. Apar discuții și probleme mari pe plan sentimental. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Horoscop. Cristina Demetrescu vine cu recomandări pentru anumite zodii. Unele trebuie să fie mai vigilente pentru că riscă să fie furate, în timp ce altele se confruntă cu probleme de sănătate.

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut mai multe previziuni pentru cea de a doua parte a lunii noiembrie, iar lucrurile nu arată prea fabulos pentru multe zodii.

Spre exemplu, Capricornii s-ar putea confrunta cu ceva probleme de sănătate. Nativii acestei zodii care fac mișcare riscă să se rănească, iar cei care au animale de companie pot avea și ei câteva situații neplăcute.

Și la locul de muncă, Capricornii ar putea întâmpina dificultăți în următoarele zile.

”Pot avea probleme și să fie nevoiți să apeleze la anumite tratamente. Mare atenție la cei care practică sporturi, să nu se rănească la mâini și picioare. Totodată, riscă să întâmpine necazuri din cauza animalelor de companie. Apar discuții și la serviciu”, avertizează Astrologul.

Pentru Vărsători se anunță o perioadă agitată pe plan amoros. Bărbații nu vor fi prea afectați, însă femeile s-ar putea consuma destul de tare.

”Au o perioadă agitată din punct de vedere sentimental. Bărbații sunt mai puțin implicați emoțional, mai mult aleargă după palmares”, adaugă Cristina Demetrescu.

Zodia care riscă să fie supărată

Nativii din zodia Pești riscă să fie furați în orice moment. Cei născuți sub acest semn zodiacal nu trebuie să își lase lucruri importante, sau bani la vedere, pentru că oricând poate apărea un hoț.

De asemenea, atenție și la alte situații, căci anumite persoane care nu au intenții tocmai bune s-ar putea să vă supere în următoarele zile.

”Trebuie să-și protejeze locuința, casa. Să fie atenți la hoți, să nu lase bani sau documente importante la vedere. Cei care au curți sau garduri aproape de stradă, s-ar putea ca cineva să le pricinuiască o supărare”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.