Zodia care riscă să fie părăsită. Tensiuni mari în relația de cuplu în luna decembrie. Cristina Demetrescu, previziuni complete

09 dec. 2022
Zodia care riscă să fie părăsită. Tensiuni mari în relația de cuplu în luna decembrie. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Horoscop. Cristina Demetrescu anunță un decembrie plin de tensiuni pentru anumite zodii, dar și benefic pentru alți nativi. Se pare că fiecare semn zodiacal va avea parte de provocările sale.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru luna decembrie. Dacă unele zodii se simt mai bine ca oricând, iată că altele vor ajunge în situații nu prea plăcute care le-ar putea da peste cap planurile de sărbători.

Vărsătorii care sunt într-o relație trebuie să se pregătească pentru mai multe conflicte, iar asta nu este tot. Nativii acestei zodii se pot certa și cu prieteni, pentru dă vor exista viziuni diferite, care le vor da mari bătăi de cap.

Ar putea ajunge chiar și în pragul despărțirii dacă nu învață să mai lase de la ei și să îi asculte și pe ceilalți.

”Vărsătorii au ceva tensiuni între relația de dragoste și prieteni. Există acolo viziuni diferite ceva nu se pupă. Ori prietenii se bagă prea mult, ori cineva nu e de acord cu anumite obiceiuri. Există acolo anumite tensiuni, chiar și legat de prietenii care le dau sfaturi legate de copiii”, spune astrologul.

Zodia care va avea o perioadă foarte bună

La polul opus, Peștii sunt într-o perioadă fabuloasă. Cei născuți sub acest semn zodiacal îl au pe Jupiter aproape, care îi ghidează oriunde merg.

Nativii din zodia Pești și-au setat deja anumite ținte și vor face tot posibilul pentru a ajunge acolo, indiferent de cum sunt influențați de cei din jurul lor. Drept urmare, să nu stai în calea unui Pește în luna decembrie.

”Peștii sunt într-o perioadă foarte bună pentru că îl au pe Jupiter, marele benefic, ei sunt căpitanii de vas în momentul acesta, numai că sunt alții care încearcă se le taie avântul.

Peștele, în momentul de față, dacă și-a setat o țintă trebuie să ajungă acolo indiferent de șantajul emoțional al celorlați care încearcă să îl țină pe loc”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.