Zodia care riscă să rămână singură. Lilith aduce tensiuni în cuplu. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru 2023

29 ian. 2023
Zodia care riscă să rămână singură. Lilith aduce tensiuni în cuplu. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru 2023

Horoscop. Mariana Cojocaru anunță un 2023 complicat din punct de vedere amoros pentru anumite zodii. Pot exista conflicte, despărțiri și nu numai.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru anul 2023 și se pare că o zodie trebuie să fie atentă la relația ei, sau la căsnicie, în funcție de caz.

Pentru Vărsători, 2023 aduce bucurii, dar și incertitudini. Începând cu 8 martie, Saturn părăsește constelația nativilor acestei zodii. Odată cu această perioadă se încheie și o serie de probleme, din care Vărsătorii au avut de învățat și au fost practic blocați.

De asemenea, în curând, acești nativi încă să se pregătească pentru noi provocări, dar și pentru un an de vis, însă nu trebuie să se culce pe o ureche.

”Vărsătorii trebuie să se bucure că pe 8 martie Saturn părăsește constelația lor. Pe unii i-a disciplinat, alții au simțit tot soiul de opreliști, de încorsetări, n-au putut să se manifeste cum și-au dorit ei.

Deci se încheie un ciclu saturnian foarte important din viața Vărsătorilor și se pregătesc de ceva nou, cu noi provocări, în special din vară”, spune astrologul.

Zodia care riscă să aibă mari probleme în relația de cuplu

Deși se încheie un cicli de maturizare forțată, cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să rămână vigilență față de relația lor de cuplu.

Dacă unele lucruri par cât se poate de frumoase, în realitate pot ascunde incompatibilități grave, iar de aici, tensiuni puternice pot lua naștere. De vină este Lilith, avertizează Mariana Cojocaru, care precizează că vor exista furtuni în relație, dar și zâzanie mare, în 2023.

”Se încheie un ciclu de maturizare dorită sau forţată de Univers. Vor trebui să fie atenți şi îi atenționez pe cei căsătoriți, chiar și în relații compatibile sau incompatibile, că vor apărea tensiuni, pentru că Lilith provoacă furtuni și zâzanie”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.