Zodia care s-ar putea despărți de partener până la finalul anului. Evitați certurile, se poate ajunge departe. Maria Sârbu, previziuni complete

07 dec. 2022
Zodia care s-ar putea despărți de partener până la finalul anului. Evitați certurile, se poate ajunge departe. Maria Sârbu, previziuni complete

HOROSCOP Maria Sârbu. Am ajuns la jumătatea săptămânii în care domnește haosul, în special la nivel emoțional. Trăiri intense, drame puternice și agitație maximă – cam acestea vor fi stările pe care multe dintre zodii le vor resimți în această perioadă. Dar respirați adânc, toate trec.

Astrologul Maria Sârbu a realizat HOROSCOPUL complet al aceste săptămâni, cu previzini detaliate pe fiecare zi din perioada 5-11 decembrie, pentru fiecare nativ în parte. Pentru a afla toate informațiile necesare, pe larg, puteți urmări clipul de mai jos. Ea postează în fiecare sâmbătă pe pagina ei de youtube horoscopul săptămânii.

Previziuni pe scurt pentru 4 zodii cu Maria Sârbu

Săgetător
Zodia ta se va confrunta cu un haos spiritual și cu o reformulare a filosofiei de viață, a mentalității și a modului de a vedea lucrurile. Ai grijă de spiritul tău să nu se piardă în haos și reconectează-te în spiritualitate!

Capricorn
Nici pe tine nu te sare haosul, probabil că vine din viața de cuplu sau de la persoana iubită! Așa încât, mai devreme sau mai târziu, în acest final de an sau până undeva în 10-15 ani de aici înainte, va trebui să știi să gestionezi emoțiile și nu doar munca sau responsabilitățile.

Vărsător
Dacă este despre haos, atunci tu nu te plângi, pentru că este teritoriul tău preferat! Vei avea multe provocări de Joi încolo și haos peste tot! Creativitatea va fi un domeniu important în rutina ta și tot ea te va ajuta să faci față haosului tău din viața de zi cu zi!

Pești
Singura zodie care poate sta liniștită din acest punct de vedere, zodia ta nu se lovește de haos, pentru că a tot luptat cu el de câteva generații încoace. E rândul altora, poți spune! Luna Plină însă te pune la treabă și zice că încă mai ai de lucru la comunicare, mai ales cu cei dragi!