Zodia care se îndrăgostește! Iubirea o lovește din plin. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru aceste zodii

21 ian. 2023
Zodia care se îndrăgostește! Iubirea o lovește din plin. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru aceste zodii

Horoscop. Dragostea plutește în aer pentru o zodie, în timp ce alta are parte de provocări majore, spune astrologul Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru cea de a doua jumătate a lunii ianuarie. S-ar părea că unii nativi sunt gata să înceapă o frumoasă poveste de dragoste.

Conform horoscopului prezentat de astrologul, Berbecii fac un pas important într-o etapă interesantă în viața lor. Nativii acestei zodii trebuie să știe că dragostea umblă printre ei, așa că au mare șanse să se îndrăgostească.

De asemenea, s-ar putea să întâlnească și anumite persoane care le-ar putea deveni îndrumători. Totul depinde de viziunea lor.

”Este într-o etapă foarte interesantă din viața lui, poate chiar unică, pentru că este pe suta de metri. Ar putea să se ducă într-un univers nou, să-și găsească pasiuni noi, oameni noi, grupuri noi. Foarte mare atenție pentru că umblă și dragostea, pentru cei interesați.

Berbecul poate să găsească un maestru, o îndrumare, dar și ei s-ar putea să fie pregătiți să devină conducători. Depinde foarte mult de viziunea și curajul lor”, spune astrologul.

Zodia care începe o nouă etapă

Și nici Taurii nu sunt mai prejos. Și pentru ei, cea de a doua jumătate a lunii ianuarie aduce o nouă etapă. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot începe proiecte noi și de asemenea, trebuie să dea curs anumitor provocări.

Dacă până acum nu au făcut-o, ar fi bine să profite de fiecare moment, pentru că doar așa lucrurile se vor întâmpla.

”Au și ei provocări foarte interesante din punct de vedere profesional. Îi așteaptă o etapă nouă. După data de 21,22 pot primi proiecte noi, care să le întărească numele, pot fi trepte foarte importante pentru viitor.

Este important ca ei să răspundă la provocări și să profite. Chiar dacă nu le convine schimbarea, trebuie să facă asta. Situația este totuși incompatibilă cu viața de familie și cu proiectele pe care le aveau cu casa, familia”,  mai spune astrologul Cristina Demetrescu.