Zodia care se va certa grav chiar mâine. Se poate ajunge la despărțire sau demisie. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toate zodiile

02 feb. 2023
Zodia care se va certa grav chiar mâine. Se poate ajunge la despărțire sau demisie. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toate zodiile

HOROSCOP Maria Sârbu. Se termină în curând o săptămână în care a dominat haosul. Însă până atunci mai urmează o cumpănă majoră pentru toate zodiile. Ziua de 5 februarie va fi una extrem de delicată. Se pot isca certuri din nimic și pot duce la surpări de relații și chiar la despărțire.

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul complet pentru următoarele zile și a oferit previziuni extrem de interesante pentru toate zodiile. Toate detaliile le puteți afla din clipul de mai jos.

Previziuni pe scurt pentru 4 zodii cu Maria Sârbu

Săgetător
Ești un om al momentului, un om cu răspunsuri și influență! Fă totul cât mai bine pentru tine și pentru cei din jur! Luna Plină te scoate și pe tine la lecții privind egoul care îți îndepărtează succesul! Iar haosul în cuplu nu te avantajează nici el!

Capricorn
Sănătatea, munca, viața de zi cu zi, toate se amestecă într-un haos ce se cere organizat! Luna Plină în Leu te sfătuie să găsește soluții prin conexiunea ta cu divinitatea!

Vărsător
Săptămâna ta este plină de emoții și stări ale sufletului! Atenție la lecțiile de cuplu și la criza relațională care îți cere să schimbi tiparul! Vestea bună, se termină o dușmănie!

Pești
Mai ai un pas să ieși din haos la lumina fericirii! Dă-ți interesul și bifează lecțiile cât mai repede pentru a-ți deschide, la fel de repede, drumurile către ce-i mai bun și mai cald sufletului tău!