Zodia care se va certa pentru bani. Apar probleme la job. Urania, previziuni complete pentru aceste zodii

15 nov. 2022
Zodia care se va certa pentru bani. Apar probleme la job. Urania, previziuni complete pentru aceste zodii

Horoscop. Urania anunță situații critice pentru numele zodii, dar și dispute în viața altor nativi. Următoarea săptămână se arată a fi extrem de complicată, așa că este nevoie de calm, dar și de răbdare. 

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru următoarele zile. Se anunță răsturnări situații, dar și conflicte spontane pentru foarte multe zodii.

Capricornii spre exemplu vor intra în dispută cu orice persoană, fără ca măcar să își dea seama. Este vorba despre lucruri legate de locul de muncă unde, în principiu, nativii acestei zodii ar avea nevoie de susținere.

”Reacții categorice, răspunsuri ferme oricărei încercări venite din partea unor persoane cu care nativii își dispută un bun sau a persoanelor cu care se află într-un raport de tipul cerere/aprobare într-un sector de viață și activitate care are nevoie de susținere”, spune astrologul.

Zodia aflată într-o situație critică

Vărsătorii pe de altă parte sunt în situații și mai dificile de atât. Cei născuți sub acest semn zodiacal se vor afla în situații critice. Vor fi alarmați, însă în final își vor da seama că anumite lucruri au fost doar mult prea exagerate.

”Din păcate, întreaga săptămână se vor identifica mai multe situații critice pentru o reabilitare salarială de natură să-l alarmeze pe câte un nativ. În curând se va dovedi însă că unele dintre ele au fost exagerări sau răstălmăciri”, adaugă Urania.

Pentru nativii din zodia Pești se anunță progrese importante. Astrologul spune că cei născuți sub acest semn zodiacal vor depune un efort suplimentar, astfel încât să ajungă acolo unde își doresc. Vor reuși de asemenea să obțină și un plus de valoare în fața celorlalți.

”Efort creator, lupta cu laturile specifice activității de creație care nu-i oferă unui artist ori unui interpret satisfacția și progresul dorite ori forma și valoarea spre care tinde”, mai spune astrologul Urania.