Zodia care-și poarte pierde jobul după 18 mai. Evitați neapărat tensiunile! Urania, previziuni complete pentru mai mulți nativi

17 mai 2022
Zodia care-și poarte pierde jobul după 18 mai. Evitați neapărat tensiunile! Urania, previziuni complete pentru mai mulți nativi

Săptămâna începe cu mari surprize pentru foarte multe dintre semnele zodiacale. Unele sunt bune, altele mai puțin bune, iar acești nativi trebuie să fie pregătiți pentru ceva urma, avertizează astrologul Urania.

Pentru Tauri spre exemplu lucrurile merg bine la început de săptămână, în special pe plan profesional. Totuși, ar putea interveni și câteva probleme cauzate de câteva persoane, așa că mare atenție.

”Nativii Taur își vor dori să consolideze o situație sau să se asigure că anumite proceduri, juridice, administrative, instituționale, merg așa cum își doresc. Cu toate acestea, s-ar putea ivi anumite nereguli, iar unii oameni pot ajunge să reacționeze abuziv”, spune astrologul.

Și pentru Berbeci se anunță zile destul de bune. Nativii acestei zodii își cresc încrederea de sine, ba chiar au șanse mari să câștige și ceva bani în plus.

Atenție însă la data de 18 mai. După această perioadă ar putea exista câteva tensiuni pe plan profesional. ”Berbecul va avea o săptămână bună. Va simți impulsul interior de a da curs viselor și dorințelor, pentru a le crește încrederea în propriile forțe.

După 18 mai, pot apărea tensiuni la locul de muncă. Vor simți o anumită ostilitate când vine vorba de discuțiile cu persoanele necunoscute”, mai spune Urania.

Zodia care ar putea avea probleme de sănătate

Gemenii în schimb primesc o veste destul de proastă care le dă lucrurile peste cap. Ar putea fi vorba de ceva probleme de sănătate și nu numai. Tocmai din acest motiv, celor născuți sub acest semn zodiacal le este recomandat să fie mai atenți când vine vorba de activități fizice. Sunt riscuri mari în această perioadă.

”Pot primi vești care să facă lumină în privința unei relații tulburi. În această perioadă este posibil să apară să apară diferite probleme de sănătate și să fie nevoie de anumite intervenții.

Nativilor li se recomandă prudență în ceea ce privește activitatea zilnică, profesională sau casnică, a femeilor însărcinate sau care se pregătesc să nască”, adaugă astrologul Urania.