Zodia care-și poate distruge viața cu doar un singur cuvânt. Nu-l rostiți deloc perioada asta! Cristina Demetrescu, previziuni complete

30 nov. 2022
Zodia care-și poate distruge viața cu doar un singur cuvânt. Nu-l rostiți deloc perioada asta! Cristina Demetrescu, previziuni complete

Horoscop. Cristina Demetrescu lansează un avertisment pentru mai multe semn zodiacale. Se pot face mari greșeli în perioada următoare, iar reacțiile celorlalți nu vor fi tocmai plăcute.

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre efectele pe care Marte Retrograd în Gemeni le are asupra zodiilor. Sunt nativi care pot deveni agresivi și de asemenea, pot avea și reacții nepotrivite.

Alte semne zodiacale în schimb, riscă să genereze o criză în viața altor persoane, iar unele lucruri vor părea că nu au niciun fel de logică.

”Marte retrograd în Gemeni devine astfel, în haosul lui, triger pentru probleme vechi şi poate genera agresivitate sau reacţii nepotrivite interlocutorului.

Cineva poate rosti inofensiv cuvântul „bec”, iar de aici să generezi o criza cuiva, pentru că acest cuvânt îi zgârie memoria într-un fel nebănuit. Nu căuta să înţelegi, unele lucruri nu au logică”, avertizează astrologul.

Zodia care poate face greșeli majore

Sunt zodii care riscă să facă greșeli mari din punct de vedere al comunicării. Cu alte cuvinte, sunt informații care ajung să fie transmise într-un mod nedorit, iar de aici apar și problemele.

Cristina Demetrescu le recomandă tuturor nativilor să nu se mai grăbească, pentru că la final, pagubele pot fi destule de mari.

”Erorile de comunicare, de scriere, devierea sensurilor, a direcţiilor calculate bine, aparent, dar ajunse prost, felului sigur în care punem piciorul pe ceva, dar care acel ceva se dovedeşte că nu e sigur şi ne alegem cu o fractură, mai mult sau mai puţin îmbrăcate de mine în metafore menite să vă ajute să înţelegeţi sau să vă zăpăcească şi mai mult, în ton cu ce se poartă acum, spun toate că graba strică treaba şi că nimic nu arde atât de tare, încât să decontăm apoi pagube mai mari.

Acţiunea lui Marte retrograd în Gemeni poate fi ea pe termen scurt, dar efectele sunt incomensurabile”, a mai transmis astrologul Cristina Demetrescu pe Facebook.