Zodia care va avea o cumpana cumplita. Runele o averizeaza. Mihai Voropchievici, previziuni complete

14 mart. 2023
Zodia care va avea o cumpana cumplita. Runele o averizeaza. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop. Mihai Voropchievici spune că în următoarea perioadă, unele zodii trebuie să fie mai răbdătoare, în timp ce altele trebuie să se pregătească pentru o săptămână dificilă.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul urnelor pentru zilele care urmează. Se anunță provocări pentru foarte mulți nativi, însă rezolvările sunt simple, pentru cei care știu să primească un sfat și să îl și pună în practică.

Spre exemplu, pentru Fecioare, horoscopul prezentat de Mihai Voropchievici aduce un sfat important. Nativii acestei zodii trebuie să învețe ce este răbdarea și să o pună și în practică.

Fecioarele trebuie să fie conștiente de faptul că unele surprize apar doar pentru cei care știu să aștepte, iar în cazul în care continuă să își dorească ca lucrurile să se întâmple pe repede înainte, atunci vor ajunge să nu mai câștige nimic și cu siguranță nu își doresc asta.

Zodia care nu trebuie să forțeze mâna norocului

”Fecioara vine cu o surpriză: nu aţi putea voi să aveţi mai multă răbdare şi să nu forţaţi mâna norocului, pentru că se spune că surprizele plăcute întotdeauna sunt făcute numai pentru persoanele care ştiu să aştepte. Deci aşteptaţi, şi nu grăbiţi lucrurile, că dacă forţaţi mâna norocului, nu veţi câştiga nimic”, spune numerologul.

Și pentru Balanțe se anunță zile complicate. Cei născuți sub acest semn zodiacal au de dus o bătălie în perioada care urmează. Runele le recomandă însă acestor nativi să nu se complice prea mult și să lase grijile deoparte, pentru că indiferent de cât va dura lupta, la final, doar ei vor ajunge să fie învingători.

”Balanţa a avut o săptămână complicată până acum, acum urmează o săptămână şi mai complicată. O mică bătălie apare şi trebuie să nu vă îngrijoraţi pentru că, chiar dacă veţi duce bătălia aceasta, tot voi veţi câştiga în mod sigur”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.