Zodia care va avea o cumpănă majoră în doar câteva zile! Atenție maximă la aceste situații. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

01 feb. 2023
Zodia care va avea o cumpănă majoră în doar câteva zile! Atenție maximă la aceste situații. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

HOROSCOP Maria Sârbu. Ne aflăm la mijlocul unei săptămâni dominate de hoas, dar veștile proaste nu se termină aici. Va fi și mai rău, în special vineri, când toată lumea va avea chef să se certe. Fiți cumpătați, s-ar putea să regretați mai târziu. Un scandal acum, mai ales în cuplu, poate însemna o despărțire.

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul complet al acestei săptămâni pentru fiecare zi în parte, pentru fiecare zodie. Toate detaliile le puteți afla din clipul de mai jos, unde sunt date multe informații personalizate.

Previziuni pe scurt cu Maria Sârbu pentru 4 zodii

Leu
Luna Plină în Leu te va viza din plin. Să nu uităm că Luna Neagră este și ea în Leu! Așadar unul din momentele grele din an l-ai putea trăi chiar în acest weekend. Nu fi abuziv și lucrează la propriul ego pentru a te salva de suferințele lui!

Fecioară
Lupte grele de evoluție până ce vei înțelege că haosul nu este un prieten prea bun! Chiar dacă ai senzația că îi poți face față! Luna Plină îi subliniază nevoia de a fi atent la sănătate, acum și pe termen lung în tot acest an!

Balanță
Se pregătește un succes măreț odată ce vei ieși din luptele cu ceea ce te dezechilibrează! În weekend Luna Plină te ajută să vezi mai clar viitorul! Și mai ales să te gândești serios la scopurile și prioritățile tale.

Scorpion
Zodia ta are nevoie de o ordine la nivel spiritual, pentru că acolo haosul și-a făcut loc și nu te lasă să trăiești! Atenție la Luna Plină în Leu care vine cu lecții serioase pentru evoluția ta profesională și familială! Moment de cotitură pentru viața ta!