Zodia care va avea o cumpănă majoră. Vin perioade grele Mariana Cojocaru, previziuni complete

11 nov. 2022
Zodia care va avea o cumpănă majoră. Vin perioade grele Mariana Cojocaru, previziuni complete

Horoscop. Mariana Cojocaru anunță presiuni mari pentru nativii acestei zodii. Vor apărea și cumpene grele în viața acestor nativi, iar lucrurile ar putea deveni extrem de dificile, dacă nu sunt gestionate cum trebuie. 

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru luna noiembrie. Unele zodii au șansa să exceleze pe mai multe planuri, însă altele trebuie să se pregătească și pentru ce este mai rău.

Leii spre exemplu vor avea parte de cumpene grele. Nativii acestei zodii nu vor trăi deloc perioade ușoare în luna noiembrie, însă important este să înțeleagă ceva din tot ce trăiesc, în special când vine vorba de comunicare, relații, sau de sentimente.

”Leii sunt de obicei sunt foarte deschiși spre ceea ce înseamnă viitor, afirmare, dar în această perioadă pot să apară cumpene grele. Perioadele acestea nu sunt ușoare și mai ales ele trebuie înțelese în profunzime.

Tot ce ține de planul afectiv, emoțional, sentimental, comunicare, relație de familie, deci planul relațional, în general, planul sentimental, planul afectiv poate să fie băgat în corzi”, spune astrologul.

Zodia aflată sub presiune

Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie de asemenea să își dea seama în ce ipostază se situează și dacă au ajuns sau nu acolo unde și-ar fi dorit.

De asemenea, există și Lei care vor ajunge să simtă ceva presiuni când vine vorba de studii, sau de job, iar de aici apar și mai multe semne de întrebare, adaugă astrologul.

”În astfel de situații, ei trebuie să discearnă mult mai bine: sunt independent, nu sunt independent, mă descurc, nu mă descurc. Unii pot fi plecați în străinătate, la alții pot pune presiune pe zona de studii.

Și, atunci, în momentul în care știi cu ce misiune karmică ai venit la naștere, tu știi cum să te dezvolți și cum să evoluezi”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.