Zodia care va avea o mare reușită în carieră! Se împlinește un vis. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

17 ian. 2023
Zodia care va avea o mare reușită în carieră! Se împlinește un vis. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

Vine vremea surprizelor pentru toate zodiile. Viața ne provoacă la schimbări, ieșirea din confort, din emoții și navigarea spre creație, creativitate. Mulți dintre nativi vor începe eliberarea! Eliberare din diferite blocaje sau probleme și eliberarea din traume, spune astrologul Maria Sârbu în exclusivitate pentru cititorii ShowBlitz.ro.

Libertatea va începe să-și facă loc în dorințele fiecăruia! Nevoia de a cunoaște noi oameni și a lega noi prietenii va fi și ea din ce în ce mai prezentă în inima fiecăruia. Iar peste toate, eliberarea pe care o vom simți după ieșirea lui Mercur din retrograd.

Maria Sârbu a realizat horoscopul complet al acestei săptămâni, cu previziuni extrem de interesante pentru fiecare zodie în parte, pentru fiecare zi a săptămânii. Toate detaliile le puteți găsi în clipul de mai jos.

Previziuni pe scurt pentru 4 zodii cu Maria Sârbu

Berbec
Mai mult respect profesional și vești bune în carieră! Dezvoltarea creierului creativ îți va fi nou proiect pe termen scurt! Surprizele se țin lanț pentru a reveni la scopurile tale mai vechi!

Taur
Succes și rezultatele așteptate la proiectele de care ai tras în ultimele 5 luni. Pune-te în valoare pe ce plan vrei și mai ales profesional.

Gemeni
Claritate, liniște și multe vești importante încep să vină către tine din această săptămână. Premiile îți vor bate la ușă și succesul poate fi mai măreț decât te așteptai.

Rac
Calmul se așterne în viața de cuplu și toate planurile vieții tale încep să îți arate roadele și fructele. Preocupări spirituale mai intense!