Zodia care va avea o mare surpriză în dragoste. Se schimbă lucrurile! Mariana Cojocaru, previziuni complete

19 mart. 2022
Zodia care va avea o mare surpriză în dragoste. Se schimbă lucrurile! Mariana Cojocaru, previziuni complete
Sursa foto: Captură video.

În ciuda perioadei dificile în care ne aflăm, urmează și perioade benefice pentru anumite zodii. Astrologul Mariana Cojocaru anunță noi trăiri, dar și experiențe de neuitat.

Totul depinde de modul în care zodiile aleg să vadă lucrurile. Cei care văd partea plină a paharului pot depăși această situație, pe când cei pesimiști, trebuie să facă o schimbare. ”Nu tot ce vedem este perdeaua dată. Cu cât vor fi mai isteți, mai orientați, ne va fi mai bine”, a spus Mariana Cojocaru, la Prima Tv.

Capricornii spre exemplu s-ar putea confrunta cu probleme pe plan sentimental. Deși nativii acestei zodii sunt în general persoane destul de calculate, ceva se va schimba în viața lor în următoarea perioadă. ”Sunt în general foarte calculați. Lilith poate băga bățul prin gard, iar asta le poate afecta viața sentimentală”, spune astrologul.

Zodia care va experimenta dragostea la prima vedere

Peștii sunt și el într-o dilemă. Planetele din jurul lor le vor afecta decziile, drept urmare, vor avea de gândit înainte de a lua decizii importante. ”Au mai multe planete. Îl au pe Mercur în zona lor, apoi îl au pe Neptun, care e indecis. Trebuie să ia multe hotărâri.

De asemenea, cu Jupiter, planeta justiției divine, aceștia trebuie să facă diferența între anumite aspecte ale vieții lor”, adaugă Mariana Cojocaru.

Vărsătorii în schimb trebuie să se pregătească pentru o perioadă unică în viața lor. Vor experimenta în sfârșit dragostea la prima vedere, iar astrele arată destul de bine pentru ei. ”Îl au pe Saturn și o conjuncție Marte cu Venus. Pot apărea îndrăgostiri la prima vedere”, adaugă Mariana Cojocaru.

Pe de altă parte, Berbecii trebuie să se pregătească pentru noi lecții. Au rămas lucruri nerezolvate din trecut, care încă îi urmăresc. Este vizată atât partea de sănătate, cât și cea sentimentală.