Zodia care va avea probleme cu banii. Apar mari dispute. Urania, previziuni complete pentru aceste zodii

13 nov. 2022
Zodia care va avea probleme cu banii. Apar mari dispute. Urania, previziuni complete pentru aceste zodii

Horoscop. Urania anunță tensiuni în relația de cuplu, dar și probleme din punct de vedere financiare pentru anumite zodii. De asemenea, se întrevăd și câteva situații complicate pe plan profesional.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru următoarele zile. Se nasc relații noi, însă care nu au prea mari șanse de reușită. De asemenea, vor fi și câteva probleme în viața anumitor nativi.

Astfel, conform horoscopului prezentat de Urania, Racii vor realiza că toate relațiile pe care le au vor fi asociate cu supărări mai vechi.

Apar reproșuri din toate direcțiile în cazul nativilor acestei zodii, iar asta le va schimba complet starea de spirit.

”Relațiile de simpatie, de dragoste sau de atracție vor fi stridente și se vor asocia cu răbufniri ale unor supărări mai vechi, care vor explica și posibila ploaie de reproșuri ce pot veni și dintr-o parte, și din cealaltă”, spune astrologul.

Zodia care va avea conflicte cu alte persoane

Nativii din zodia Leu nu vor fi mulțumiți de cum se înțeleg cu anumite persoane, iar asta i-ar putea afecta din mai multe puncte de vedere. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să se gândească de două ori care sunt motivele pentru care ați ajuns într-un astfel de punct.

”Motive de discrepanță ideologică cu un grup de persoane cu care nativul se află în relații oficiale (de muncă sau de colaborare la viața publică, politică sau social-educativă)”, adaugă Urania.

Pentru Fecioare, astrologul anunță situații încurcate. Ar putea exista probleme din punct de vedere financiar. Se pierd bani, sau se încurcă lucruri. Următoarele zile sunt despre cereri, dosare, cu privire la reglementarea unui statul patrimonial.

”Acutizare a unei situații încurcate, complicate de multipli factori (personali, instituționali) în plan financiar sau la nivelul unor cereri și dosare depuse pentru a reglementa un statut patrimonial”, mai spune astrologul Urania.