Zodia care va avea probleme de sănătate. Atenție la aceste semne! Cristina Demetrescu, previziuni complete

08 dec. 2022
Zodia care va avea probleme de sănătate. Atenție la aceste semne! Cristina Demetrescu, previziuni complete

Horoscop. Cristina Demetrescu anunță o perioadă plină de oportunități pentru anumite zodii, dar și complicată pentru alți nativi. Pot apărea probleme de sănătate, dar și diferite situații nefavorabile.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultima lună din an. Decembrie aduce fel de fel de provocări, așa că e bine să știm de ce să ne ferim, dar și cum să reacționăm.

Spre exemplu, Săgetătorii trebuie să învețe să profite de tot ceea ce li se oferă. Nativii acestei zodii au șansa să dea mare lovitură dacă știu cum, dar și de ce să profite.

De asemenea, dacă sunt lucruri pe care nu vor să le facă, mai bine să se abțină, pentru că rezultatul nu va fi cel așteptat.

”Săgetătorii sunt într-o perioadă de care trebuie să profite, de Venus care îi ajută să fie apreciați, să se bucure, să arate bine. Să facă anumite planuri pentru ei pentru că planetele în zodia fiecăruia vorbesc despre ce facem noi pentru noi.

Poate niciodată nu au fost mai împrăștiați și mai superficiali. Dacă nu au chef să facă anumite lucruri, e bine să nu le facă”, spune astrologul.

Zodia care va avea probleme de sănătate

Pentru Capricorni în schimb, vin perioade complicate. Cei născuți sub acest semn zodiacal se pot confrunta cu probleme de sănătate, care le vor afecta și partea profesională.

De abia spre finalul lunii apare un echilibru, iar planetele îi ajută să se organizeze și să devină totodată și mai creativi.

”Capricornii au o perioadă mai complicată puțin. Lucru care le scapă undeva de sub control. S-ar putea să se suprapună niște probleme de sănătate peste niște sarcini la serviciu și chestia asta îi dezorganizează puțin, dar intrarea planetelor în Capricorn, întâi Mercur, apoi venus, îi ajută să se organizeze. Până la urmă ajung la echilibrul cel bun și devin mai creativi”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.