Zodia care va avea șansa vieții ei! Astrologul Cristina Demetrescu anunță un an al vindecării

13 ian. 2022
Zodia care va avea șansa vieții ei! Astrologul Cristina Demetrescu anunță un an al vindecării

2022 este un an de-a dreptul deosebit, spune astrologul Cristina Demetrescu. Unele zodii vor putea încerca lucruri noi, altele vor avea parte de șansele pe care le așteptau de multă vreme, iar vindecarea nu va înceta nici ea să apară.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu la Antena 3, în 2022, marea majoritate a semnelor zodiacale vor găsi vindecarea. Chiar dacă sunt așteptate evenimente imprevizibile, asta nu înseamnă că lucrurile se vor schimba în rău.

Este nevoie de mai multă rapiditate în gândire, dar și inteligență, astfel încât fiecare lecție nouă primită să fie pusă în practică la momentul potrivit.

”Există multe lucruri bune de care ne putem lega şi o continuitate a ceea ce s-a întâmplat şi până acum. În anul 2022 rămânem în auspiciile unor evenimente imprevizibile care pot genera lucruri noi la care lumea trebuie să se adapteze cu foarte multă inteligenţă şi rapiditate. Sunt tot felul de lecţii noi care ni se prezintă în această perioadă”, spune astrologul.

Din luna mai și până la finele lunii octombrie, o parte din zodii vor putea să se elibereze. Vor exista perioade dificile, însă în cele din urmă își vor găsi liniștea.

Zodia care își va găsi liniștea în 2022

Ba mai mult de atât, astrologul spune că Jupiter în Pește semnifică mântuire, adică o șansă pentru sufletele care încă își caută rezolvarea în anumite probleme. Cât despre tensiuni, astrologul spune că va exista o singură perioadă de acest tip, iar apoi planetele se vor desprinde.

”Vestea bună este că Saturn şi Uranus vor face doar o singură tensiune în anul 2022, după care planetele grele se vor desprinde. Jupiter, marele benefic, a intrat din nou în Peşte unde stă până pe 10 mai şi va mai intra în perioada 29 octombrie şi 20 decembrie 2022, în care îşi propune să ne elibereze, să ne ajute să trecem peste o perioadă extrem de grea.

Jupiter în Peşte înseamnă şi mântuire. Aceasta poate fi o şansă pentru noi şi pentru sufletele noastre”, adaugă Cristina Demetrescu.