Zodia care va avea un mare succes în carieră! Poate câștiga și foarte mulți bani, dar atenție! Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

18 mai 2022
Zodia care va avea un mare succes în carieră! Poate câștiga și foarte mulți bani, dar atenție! Maria Sârbu, previziuni complete pentru toți nativii

HOROSCOP. Deși au trecut aproape trei zile de la eclipsă, efectele acesteia se resimt puternic și astăzi. Pentru unele zodii, influențele sunt bune, dar pentru altele apasă greu și trebuie multă atenție în gestionarea stărilor de nervozitate. Evitați deciziile radicale. Sigur veți regreta mai târziu totul.

Astrologul Maria Sârbu a realizat mai multe previziuni importante pentru această perioadă, extrem de importantă, cu impact asupra întregului an. În clipul de mai jos, puteți afla detalii despre ce urmează să se întâmple în zilele care urmează. Fiecare zodie este explicată în detaliu.

HOROSCOP 16-22 mai cu Maria Sârbu. Rezumat pentru ultimele 4 zodii

Săgetător
Viața de cuplu rămâne în continuare realizarea acestei perioade. Poate ai planuri și pe alte domenii, însă nimic nu este mai important la moment. În plus, trebuie să înveți comunicarea în cuplu, înțelegerea și negocierea în doi, în casă, în familie. Munca are în continuare vești bune pentru tine, pentru aproximativ 6 luni. Acestea două fiind cele mai importante aspecte ale anului 2022 pentru tine; cuplu și profesie.

Capricorn
Zodia ta este într-o reformă de personalitate și tot petreci zilele într-un du-te, vino. Ai nevoie de prieteni și pe idealuri mai mărețe, mai volubile, dar munca redevine subiectul tău preferat. Te așteaptă mare efort intelectual în perioada următoare, ba chiar pentru tot restul anului. Posibilă angajare pentru cei aflați la început de drum sau schimbare de serviciu pentru o parte dintre nativi.

Vărsător
Viața ta este la o răscruce. Depinde de tine cum vei merge și pe ce drum vei apuca după eclipsă încolo. Fie te poți ocupa de ceea ce sufletul îți cere și vei porni pe drum emoțional, fie vei alege să mai aștepți până vei lua o decizie, fie se vor alege lucrurile pentru tine.

Pești
Zodia ta are multe aspecte importante și favorabile pentru această săptămână. Familia și comunicarea cu cei dragi poate să îți ceară să faci mari schimbări de personalitate, dar cert este că: toate aspectele vor de la tine să te deschizi cât de mult și cât de bine în plan intelectual. Comunicarea, învățarea, cunoașterea și dinamismul în soluții!