Zodia care va fi aruncată în haos. Vin probleme mari. Urania, previziuni complete

02 dec. 2022
Zodia care va fi aruncată în haos. Vin probleme mari. Urania, previziuni complete

Horoscop. Urania spune că o zodie se va afla sub mari presiuni, în timp ce alta va fi blocată și nu va putea să facă nimic de ceea ce și-a propus în această săptămână.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru perioada următoare, iar fiecare zodie va avea de depășit obstacole dificile. Spre exemplu, Racii vor fi împiedicați să fie fericiți.

Nativii acestei zodii vor fi practic blocați de astre, astfel încât, orice realizare mare ar avea, starea lor de spirit nu se va schimba. Sunt melancolici și de asemenea, se tem ca nu cumva să ajungă să fie înșelați, iar asta le ocupă mai tot timpul.

”Mecanisme astrale care nu le vor permite celor născuți în zodia Racului să fie pe deplin fericiți (melancolie, dar mai ales bănuieli și sentimente de neîncredere)”, spune astrologul.

Zodia care se află sub presiune

Leii nu sunt nici ei prea departe. Cei născuți sub acest semn zodiacal se află sub mare presiune. Au loc mai mereu situații urgente în viața lor, dar și tot felul de constrângeri, iar asta le va da o stare destul de agitată în următoarea perioadă.

”Perioadă mai puțin confortabilă decât cea cu care Leii s-au confruntat în ultima vreme (presiuni, urgențe și solicitări socio-profesionale, constrângeri parteneriale)”, adaugă Urania.

Pentru nativii din zodia Fecioară, astrologul anunță o perioadă de redescoperire personală. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor lua în sfârșit decizia de a se pune pe primul loc.

Vor rezolva mai multe probleme care i-au afectat, astfel încât să devină mai ordonați și să își facă activitățile zilnice în condiții cât se poate de optime.

”Fecioarele se vor ocupa de propria lor persoană sau de rezolvarea unor aspecte de viață curentă care să le permită să-și desfășoare viața și activitatea într-un spațiu curat, ordonat, ergonomic și confortabil”, mai spune astrologul Urania.