Zodia care va fi dominată de karma. Luna Plină de pe 5 februarie îi aduce o persoană din trecut înapoi. Maria Sârbu, previziuni complete

31 ian. 2023
Zodia care va fi dominată de karma. Luna Plină de pe 5 februarie îi aduce o persoană din trecut înapoi. Maria Sârbu, previziuni complete

HOROSCOP Maria Sârbu. Ne aflăm într-o săptămână dominată de haos. Astrele influențează puternic toți nativii, iar pe 5 februarie, când își va face apariția și Luna Plină, tot se va simți extrem de intens. Trebuie multă atenție vineri, 4 februarie pentru că atunci toată lumea va avea chef de ceartă și se poate lăsa cu rupturi în relații.

Astrologul Maria Sârbu a realizat previziunile complete pentru săptămână în curs, oferind detalii extrem de interesante despre fiecare nativ în parte. Ce i se va întâmpla fiecărei zodii în zilele care urmează puteți afla în detaliu în clipul de mai jos, unde este totul explicat pe larg.

Horoscop pe scurt pentru 4 zodii cu Maria Sârbu

Berbec
Haosul trecutului îți dă bătăi de cap la propriu și la figurat. Luna plină în Leu te va invita să îți faci ordine în viața sentimentală!

Taur
Haosul din portofel are nevoie de organizare. Luna Plină îți va aduce lecții de personalitate privind egoul față de cei dragi, de acasă!

Gemeni
Trebuie să te bagi în ședință pentru a face schimbări reale în personalitatea ta, în modul de gândire, de comunicare și în concentrare!

Rac
Dacă haosul interior este prea mare, atunci sănătatea ta poate să fie fragilă la mijloc de săptămână. Proiecte financiare pot apărea spre binele averii tale.