Zodia care va fi dominată de Luna Neagră. Urmează o perioadă dificilă. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru toți nativii

16 mart. 2022
Zodia care va fi dominată de Luna Neagră. Urmează o perioadă dificilă. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru toți nativii

Cea de a doua jumătate a lunii martie vine cu surprize pentru foarte multe dintre semnele zodiacale. Una dintre el va fi guvernată de Luna Albă din Scorpion, pe când alta va avea parte de Luna Neagră, spune astrologul Mariana Cojocaru.

Nativii acestei zodii spre exemplu mai au de învățat anumite lucruri, care țin inclusiv de viețile anterioare, motiv pentru care va urmea o perioadă destul de marcantă pentru ei.

”Berbecii vor avea o perioadă marcată de lecții de viață ce țin de trecut, inclusiv de viețile lor anterioare. Sunt lecții neînțelese, nedescifrate”, spune astrologul.

Taurii în schimb vor fi marcați de Luna Albă, acolo unde este și așa carmică. Conform astrologului, sunt vizate sănătatea, dar și relațile sentimentale pe care aceștia le au.

”Vor fi marcați de o opoziție a lui Uranus cu Luna Albă din Scorpion. Acolo e și axa karmică. Cu acest marcaj, vor fi vizate relațiile sentimentale, dar și sănătatea”, adaugă Mariana Cojocaru.

Zodia guvernată de Luna Neagră

Gemenii în schimb sunt guvernați de Luna Neagră în următoarele săptămâni, iar asta le va încurca puțin planurile, dar și atitudinea față de cei din jurul lor. ”Vor avea până pe 14 aprilie Luna Neagră în sectorul lor. Se gândesc cum să facă lucrurile astfel încât să nu deranjeze pe cineva”, mai spune aceasta.

Același lucru se întâmplă și cu Racii, însă ceva mai târziu. Vor realiza că anumite răni nu s-au vindecat, motiv pentru care vor simți impactul de abia acum.

”Racii vor prelua ștafeta de la Gemeni, dar din 14 aprilie. Vor trebui să realizeze faptul că impactul și încărcătura emoțională a ultimelor vremuri pot lăsa niște răni deschise”, adaugă Mariana Cojocaru.

Pentru Lei urmează o perioadă în care se vor gândi care este misiunea lor și ce este de făcut mai departe. ”Se gândesc la ce fel de misiune karmică au, odată cu producerea echinocțiului de primăvară din 20 martie 2022”, mai spune astrologul.