Zodia care va fi dominată de zeul războiului. Vin certuri mari! Mariana Cojocaru, previziuni complete

17 nov. 2022
Zodia care va fi dominată de zeul războiului. Vin certuri mari! Mariana Cojocaru, previziuni complete

Horoscop. Mariana Cojocaru lansează un avertisment pentru nativii acestei zodii. Riscă să se confrunte cu probleme de sănătate și de asemenea, se vor afla și în centrul unor dispute în perioada care urmează.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru luna noiembrie. Nativii din zodia Berbec nu vor avea o perioadă prea fabuloasă din multe puncte de vedere.

Cei născuți sub acest semn zodiacal se vor afla în centrul unor dispute și se aprind mai repede ca oricând. De la un moment la altul, un nou conflict poate să înceapă.

”Berbecul are o perioadă în care sunt marcate dispute, dispute care evident vin de la zeul războiului, Marte retrograd. Berbecul, datorită marcajului puternic, va fi împins practic la astfel de dispute, deci poate fi ațâțat foarte ușor, se poate aprinde foarte ușor și de acolo, din nimic, poate să iasă un incendiu total”, avertizează astrologul.

Nici pe partea de sănătate nativii acestei zodii nu o duc prea bine. Există o presiune foarte mare asupra lor, iar lucrurile pot scăpa oricând de sub control.

Zodia care poate avea probleme de sănătate

Mariana Cojocaru le recomandă celor născuți sub acest semn zodiacal să fie atenți la semnele pe care corpul le transmite, pentru a putea să ia măsuri din timp.

De asemenea, atenție și la discuțiile care pot apărea pe plan personal, dar și profesional în luna noiembrie.

”Mai sunt aspecte la Berbec care țin de sănătate, care nu sunt de aici de colo, pentru că avem un Neptun retrograd și un Jupiter retrograd. Poate Berbecii nu simt, dar presiunea este foarte mare pe sănătate și pe afecțiuni karmice care pot scăpa de sub control.

Ele pot fi mocnite și în realitate ele pot trage anumite semnale, fie prin oboseală, dar oamenii nu realizează pentru că au intrat în vâltoarea aceasta. În realitate, lucrurile sunt mult mai adânci și mult mai puternic marcate de cele două aspecte. În plus, disputele se pot duce pe zona carierei și businessului și pe zona sentimentală, pe partea dragostei, pe relația de familie”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.