Zodia care va fi lovită de Karma! Apar situații riscante. Mariana Cojocaru, previziuni complete

08 mai 2022
Zodia care va fi lovită de Karma! Apar situații riscante. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Planetele aduc mari surprize pentru multe dintre semnele zodiacale. Unele ar putea avea parte de lucruri bune, pe când altele ar putea fi pedepsite pentru greșelile făcute în trecut, spune Astrologul Mariana Cojocaru.

Fecioarele spre exemplu vor fi cele mai fericite. Cei născuți sub acest semn zodiacal trec printr-o perioadă în care visurile lor ar putea să se materializeze. Vin lucruri la care nu s-ar fi așteptat vreodată, în special în această perioadă.

”Sunt vizate de Mercur, care va fi retrograd. Prin urmare, pot traversa o perioadă în care anumite lucruri să se materializeze, chiar într-un mod neașteptat”, spune astrologul.

Leii pe de altă parte sunt vizați de eclipsa de Lună, care urmează să aibă loc pe 16 mai, însă Mariana Cojocaru nu a spus dacă va fi sau nu o perioadă benefică pentru nativii acestei zodii. ”Leii sunt de departe vizați de cele două eclipse, dar în plan secundar”, adaugă aceasta.

Zodia afectată de karma negativă

Balanțele pe de altă parte ar putea primi niște informații care o să le pună pe gânduri. Nu știu ce să facă mai departe, însă orice interpretare este bine venită. ”Balanțele nu sunt vizate de niște aspecte care să le pună pe gânduri. Sunt în zona neutră”, mai spune Mariana Cojocaru.

Scorpionii sunt loviți de karma negativă. Mare atenție la următoarele zile, căci puteți ajunge în situații destul de riscante, avertizează astrologul. ”Scorpionii ar putea erupe. Sunt tot soiul de provocări karmice destul de riscante. Să nu uităm că în Scorpion este karma negativă sau coada Dragonului”, adaugă aceasta.

Nici Săgeăttorii nu sunt prea departe. Au rămas lucruri nerezolvate care îi macină destul de mult. A venit momentul să ia o decizie.

”Sunt într-o perioadă de răscruce. Unii pot să fie cu gândul la anumite chestiuni din trecut. Sunt multe lucruri nerezolvate”, mai spune Mariana Cojocaru.