Zodia care va fi lovită de karma. Nu a învățat nimic din greșelile făcute. Mihai Voropchievici, previziuni rune pentru toți nativii din horoscop

27 ian. 2022
Zodia care va fi lovită de karma. Nu a învățat nimic din greșelile făcute. Mihai Voropchievici, previziuni rune pentru toți nativii din horoscop
Mihai Voropchievci

Horoscop rune. În timp ce unele zodii vor avea parte de un an care le va schimba viața din multe puncte de vedere, alte zodii au de recuperat lucrurile pe care nu le-au învățat nici până acum. Vor fi lovite puternic de karma, spune Mihai Voropchievici.

Berbecul va avea una dintre cele mai importante perioade din viața sa. Vor fi momente, evenimente care le poate marca viața complet, însă trebuie să țină cont că nimic nu este întâmplător și este vorba doar despre karma.

”Berbecul va afla un adevăr important, care îi poate marca sau schimba viaţa. Poate să fie o schimbare benefică sau nu. Tot ce se întâmplă anul acesta este karma”, a spus numerologul, la Antena 3.

Într-o situație similară sunt și Gemenii care ar putea face o schimbare importantă în perioada următoare. Mai mult de atât, nativii zodiei Rac ar putea începe și ei o viață nouă, în funcție de alegerile pe care le fac.

Taurii în schimb se află sub simbolul dragostei. Vor trăi momente pasionale, noi, la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Zodia care mai are multe de învățat este însă Leul. Pentru că nu a tras nicio învățătură din greșelile făcute, situația pentru nativii acestei zodii va fi una incertă.

Zodia care mai are de învățat lecții importante

”Leii sunt tot pe o pojghiţă de gheaţă. Se pare că nu au învăţat nimic de săptămâna trecută”, adaugă Mihai Voropchievici.

Următoarele zile vor fi decizisive și pentru Fecioare, care vor trece prin niște schimbări la care nu s-ar fi așteptat vreodată. În schimb, Balanțele trebuie să se gândească bine unde este locul lor cu adevărat. ”Balanțele trebuie să-şi mai consolizeze poziţia şi acasă şi la muncă”, spune numerologul.

Scorpionii vor avea o săptămână plină. Vor face tot posibilul să ia legătura cu o anumită persoană pentru a-i transmite ceva, însă doar ei vor știi dacă vor rezolva sau nu ceva.