Zodia care va fi lovită de o cumpănă majoră! Grijă mare la aceste semne! Urania, previziuni complete pentru acești nativi

27 nov. 2022
Zodia care va fi lovită de o cumpănă majoră! Grijă mare la aceste semne! Urania, previziuni complete pentru acești nativi

Horoscop. Urania anunță schimbări, decizii importante, dar și probleme pentru foarte multe zodii. Urmează o perioadă extrem de dificilă peste care unii nativi trebuie să treacă.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru următoarele zile, iar lucrurile nu arată prea bine pentru multe dintre semnele zodiacale. Unele au nevoie de răbdare, în timp ce altele trebuie să se gândească mai mult la ele, măcar acum.

Astfel, conform horoscopului, Berbecul nu prea mai are încredere de sine și tot trage de timp. Nativii acestei zodii au un interes, însă nu știu ce au de făcut pentru a obține ceea ce își doresc.

”Felul aparent diplomatic al acelora de a se extrage dintr-o formulă clară le va sugera că au un interes pentru care „trag de timp” ori că nu sunt siguri pe ei și trebuie să se (mai) gândească”, spune astrologul.

Zodia care trebuie să își schimbe atitudinea

Pentru Tauri în schimb, urmează momente decisive. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să se impună dacă vor ca lucrurile să meargă în direcția așteptată. Acest lucru e valabil atât pe plan profesional, cât și în viața de cuplu.

”Vârsta și locul în societate vor avea un cuvânt important de spus în cazul celor care vor dori, la un moment dat, să opereze niște schimbări în registrul cooperării, conlucrării sau conviețuirii (între soți)”, adaugă Urania.

Nativii din zodia Gemeni trebuie să fie cenți la sănătate pentru că riscă să aibă probleme grave. Cei născuți sub acest semn zodiacal au depus mult efort, s-au și stresat, iar urmările s-ar putea vedea deja acum. Mai bine ar lua o pauză să își revină.

”Discrete accente șubrede în plan organic venite dinspre sistemul imunitar slăbit, solicitat de efort și stres, nu-i va mai putea apăra ca altădată de infecții, răceli și disconfort endocrin”, mai spune astrologul Urania.