Zodia care va fi păcălită și riscă pierderi majore. Un prieten o dezamăgește. Urania, previziuni complete aceste zodii

10 nov. 2022
Zodia care va fi păcălită și riscă pierderi majore. Un prieten o dezamăgește. Urania, previziuni complete aceste zodii

Horoscop. Urania anunță o perioadă plină de încercări pentru foarte multe zodii. Sunt nativi care trebuie să fie atenți la bani, în timp ce alții riscă să trăiască mari dezamăgiri, din partea unor persoane la care nu s-ar fi așteptat vreodată.

Conform horoscopului prezentat de astrologul Urania, zilele următoare aduc câteva lecții importante despre bani, dar și despre oameni. De asemenea, sunt nativi care s-ar putea confrunta și cu câteva probleme de sănătate.

Astfel, Berbecii trebuie să se gândească bine înainte de a face noi achiziții. Nativii acestei zodii pot ajunge să fie înșelați în legătură cu anumite produse și cu siguranță nu își doresc acest lucru, așa că mai multă vigilență când vine vorba de cumpărături.

”Sunt de evitat atât cumpărăturile pe sume mari de bani, cât și tranzacțiile modeste. Risc ca Berbecii să se înșele asupra calității unui obiect achiziționat ori de a fi păcăliți de un vânzător”, spune astrologul.

Zodia care riscă să fie înșelată de un colaborator

Nici Taurii nu sunt prea departe. Și cei născuți sub acest semn zodiacal riscă să fie păcăliți, însă nu de un vânzător, ci de alte persoane. Vor fi dezamăgiți, supărați, iar starea lor de spirit va fi perturbată complet.

”Risc ca nativul să fie păcălit ori pus, fără vină, în situații ce vor atrage asupra lui neîncrederea, dezamăgirea sau supărarea asociaților și colaboratorilor lor”, adaugă Urania.

Pentru nativii din zodia Gemeni se anunță o perioadă de încercări din punct de vedere al sănătății. Cei născuți sub acest semn zodiacal s-ar putea confrunta cu probleme ale sistemului imunitar. Asta este valabil în cazul tuturor Gemenilor, fie ei femei sau bărbați, avertizează astrologul.

”Consecințe în plan fiziologic a acestei etape în privința sistemului imunitar, a fiziologiei aparatelor genitale, în chip diferit, la bărbați și la femei”, mai spune astrologul Urania.