Zodia care va încasa bani rapid. Sunt rezultate de vis, la care nu se aștepta. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toate zodiile

17 nov. 2022
Zodia care va încasa bani rapid. Sunt rezultate de vis, la care nu se aștepta. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toate zodiile

HOROSCOP Maria Sârbu. O săptămână bună pentru toate zodiile. Începând cu 16 noiembrie, astrele s-au aliniat astfel încât să ajute câte puțin toți nativii. Însă trebuie ca fiecare să știe să profite de oportunități și să lase gândirea negativă în spate. După 24 noiembrie va fi, însă și mai bine.

Astrologul Maria Sârbu a publicat horoscopul pe zile, analizând în detaliu ce urmează să se întâmple pentru fiecare zodie în parte. Previziunile ei s-au dovedit a fi foarte exacte de-a lungul timpului, așa că vreți să aflați ce vă așteaptă în următoarea perioadă, puteți afla toate informațiile din clipul de mai jos.

Previziuni pe scurt pentru 4 zodii cu Maria Sârbu

Leu
Mai mult calm decât ai avut până acum, acea liniște binemeritată! Te-ai relaxat sau începi să prinzi forțe noi. Prietenii din străinătate te vizitează sau o parte din prieteni îți dau de veste că vor pleca pentru o perioadă. Iar despre tine putem spune că ești deja cu gândul la marile vacanțe. Vești bune de la părinți!

Fecioară
Lecții de personalitate pentru tine, fie din lipsa de viziune, fie din lipsa de credință sau încredere în cei apropiați. Surpriză, chiar de acolo îți vor veni bucuriile. O realizare în familie apare în foarte scurt timp și trebuie să îți faci timp pentru cei de-acasă.

Balanță
Planul intelectuale te bucură și ai multe satisfacții pe acest palier. Tranzacții, negocieri importante, acte care ți se rezolvă și multe documente pe care le așteptai demult. Pentru cei care lucrează în media începe o perioadă foarte favorabilă și pentru toți nativii zodiei dinamica în comunicare se îmbunătățește considerabil.

Scorpion
Bani mulți de aici înainte din câteva proiecte care se mișcă fără să depui prea mult efort. Sunt și rezultate pe care deja le așteptai de ceva vreme, dar vin și proiecte noi care îți vor aduce câștiguri rapid!