Zodia care va începe o viață nouă. O ia de la capăt. Axa karmică se schimbă. Mariana Cojocaru, previziuni complete

19 ian. 2023
Zodia care va începe o viață nouă. O ia de la capăt. Axa karmică se schimbă. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Horoscop. Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru anul 2023 și se pare că unii nativi vor avea parte de răsturnări de situație. Noi oportunități apar, iar noi uși se vor deschide.

Astrologul Mariana Cojocaru anunță un 2023 complex pentru Scorpioni. Nativii acestei zodii vor începe anul destul de tumultuos, însă lucruri pozitive urmează să se întâmple.

Pe de altă parte, Scorpionii trebuie să știe că axa karmică se va muta într-o zonă în care vor ajunge să se gândească din ce în ce mai mult la un nou început.

De asemenea, sunt și nativi care vor ajunge să își dorească schimbări majore în viața lor, fie că este vorba despre carieră, sau viață personală.

”Pentru Scorpion, în prima parte a anului se vor poziționa la răspântie de drumuri. Într-o primă fază, la răspântie de drumuri, poate să însemne ceva pozitiv. Dar axa karmică se mută în zona în care mulți se vor gândi cum arată un nou început, iar alții se vor gândi ce schimbări se pot produce pe carieră sau ce ușă de destin li se poate trânti în nas”, spune astrolologul.

Zodia care va avea parte de evenimente neașteptate în 2023

Într-adevăr, 2023 va fi un an al schimbărilor, pe diferite planuri, însă în final lucrurile se așează în viața celor născuți sub acest semn zodiacal.

Atenție însă și la anumite lucruri neîncheiate, căci s-ar putea să vă dea câteva bătăi de cap anul acesta.

”Vor fi schimbări legate de carieră, la unii, legate de locul de muncă, iar la alții, aceste tensiuni cumulate pot duce la lucruri la care nici cu gândul nu gândesc. Doar că ei au forță aparte și fac față cu brio la foarte multe lucruri.

Vorba aia: ce nu te omoară, te întărește. Din alt punct de vedere, ei trebuie să fie atenți la raporturile de muncă. Unii care nu au încheiat ce aveau de încheiat în 2022 vor trece prin aceste evenimente și în 2023”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.