Zodia care va pierde totul! Lucrurile scapă de sub control. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru toți nativii din horoscop

31 ian. 2022
Zodia care va pierde totul! Lucrurile scapă de sub control. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru toți nativii din horoscop

HOROSCOP. Dacă pentru unele semne zodiacale anul 2022 a început bine, sau rău, iată că în următoarea perioadă lucrurile ar urma să se schimbe complet. Astrologul Mariana Cojocaru a făcut o serie de previziuni pentru toate zodiile. 

Anul 2022 va aduce tensiuni sociale, scumpiri, dar și schimbări spune astrologul, care se declară destul de îngrijorat de ce va urma. Ba mai mult de atât, Mariana Cojocaru precizează că în perioada eclipselor vor fi luate anumite decizii, care vor afecta toate semnele zodiacale.

Cât despre pandemie, astrologul spune că într-adevăr, va apărea un medicament în acest sens, care va reuși să controleze într-o oarecare măsură situația actuală.

„Până spre primăvară sunt unele aspecte care mă îngrijorează. Lucrurile încă nu s-au temperat. Anumite decizii cred că se vor lua undeva spre finele lui aprilie şi începutul lunii mai şi la nivel macro, pentru că noi, vrem nu vreme, cam depindem celor de afară, cum am observat. Şi, deciziile vor fi în perioadele cu eclipsele. 

Dar asta nu înseamnă că scăpăm cu totul. În perioada următoare poate să apară un medicament, pentru că vine zona de invenţie şi de inovaţie. Uranus este în Taur unde va fi axa karmică. Un medicament care poate să limiteze escaladarea virusului, deci totul trebuie controlat.”, spune astrologul la Antena 3.

Zodiile care ies din tipar

Pentru că lumea s-a săturat să fie robotizată, cu orice risc, foarte multe semne zodiacale vor dori să călătorească și să iasă din rutină. Astrologul spune că urmează și o perioadă a revoltelor, căci pentru unii, toleranța a dispărut.

”Cu riscul de a muri, mulţi vor începe să spargă, să iasă în lume. Nu poţi să fii un soldat în casă, care doar merge la muncă şi se întoarce în casă, repede la găoace, ca şi şobolanul.

Intrăm în Anul Tigrului. Tigrul nu este un animal blând, el imediat scoate ghearele. România are echivalent Vărsător-Tigru. Oamenii nu vor suporta. Cât să strângi cureaua? Vor fi revolte şi nu vor fi simple. La noi, tolerenţa e mare, dar când izbucnim, izbucnim bine şi devenim vulcani”, a mai spus Mariana Cojocaru.

Zodiile care vor suferi pierderi

Vor urma perioade în care lucrurile ar putea scăpa de sub control, iar astrologul s-a arătat îngrijorat de axa karmică din Taur şi Scorpion, care va influența cheltuielile și riscul de pierderi financiare, dar și materiale.

Doar unele semne zodiacale vor putea depăși momentul, mai adaugă astrologul.

”Acum este pe casa a 12-a, pe astrograma României, casa afecţiunilor, care se pot croniciza şi a situaţiilor care pot scăpa de sub control, dar, din luna aprilie când va intra în Rac, va intra pe ascendentul României. Intrând pe acest ascendent, mai mult mă îngrijorează axa karmică din Taur şi Scorpion, care poate să atenţioneze asupra cheltuielilor care se fac, nu toate cu voinţa poporului român, la riscul de pierderi, de bunuri şi de bani.

Bunuri acumulate în ani de oameni, bunuri foarte importante. Taur este zodie de pământ, Uranus este o planetă care poate să anunţe tot soiul de evenimente imprevizibil sau scăpate de sub control”, a spus Mariana Cojocaru.