Zodia care va primi bani fără să se aștepte chiar Sâmbătă. Atenție mare, însă! Minerva, previziuni pentru mai mulți nativi

22 apr. 2022
Zodia care va primi bani fără să se aștepte chiar Sâmbătă. Atenție mare, însă! Minerva, previziuni pentru mai mulți nativi

Vor fi zile în care unele semne zodiacale se vor regăsi, în timp ce altele ajung la echilibrul pe care îl căutau de multă vreme. Învață să ierte și să meargă mai departe, spune astrologul Minerva.

Fecioarele spre exemplu trebuie să învețe să facă pace cu cei din jurul lor. Dacă vor ca relațiile lor să funcționeze și să primească ceea ce își doresc, e nevoie și de un efort din partea lor. Cât despre partea financiară, nativii acestei zodii nu au de ce să fie îngrijorați. Vor încasa niște bani curând.

”Poți să afli adevăruri care dor legate de relațiile parteneriale. Trebuie să înfrunți ceea ce afli și să iei o decizie în consecință. Trebuie să eviți certurile și comentariile mai răutăcioase. Fă pace cu tine și cu ceilalți. Sâmbătă, în special, trebuie să te concentrezi pe echilibrul între a da și a primi. Încasezi niște bani din datorii, dar trebuie să le plătești pe ale tale, la rândul tău”, recomandă astrologul.

Racii și-ar putea găsi și ei echilibrul dacă fac ceea ce trebuie, vin experiențe noi în următoarele zile, iar ele sunt cele care îi vor învăța să ierte, atât pe ei înșiși cât și pe cei din jurul lor.

Zodia care va fi completă

”Ai șanse să obții acel echilibru care simți că îți lipsea. Te gândești la responsabilitățile din viața ta și este necesar să îți dai seama când greșești, dar și să spui cu voce tare când îți dorești ceva”, spune Minerva.

Pentru Scorpioni în schimb, urmează o perioadă plină de creativitate. Dacă depun efortul necesar, cei născuți sub acest semn zodiacal și-ar putea vedea visurile împlinite mai repede decât cred. Și pe plan amoros lucrurile arată bine pentru ei.

”Ești creativ la început de săptămână și ai șanse să îți vezi toate visele îndeplinite. Este, de asemenea, un moment potrivit pentru a te îndrăgosti sau pentru a-ți exprima emoțiile”, adaugă astrologul.