Zodia care va primi o călătorie. Chiar sunt șanse să se mute în străinătate în urma unei oferte zilele următoare. Maria Sârbu, previziuni complete

26 apr. 2022
Zodia care va primi o călătorie. Chiar sunt șanse să se mute în străinătate în urma unei oferte zilele următoare. Maria Sârbu, previziuni complete

HOROSCOP 25 aprilie – 1 Mai. Ne aflăm deja în cea de-a doua zi din Săptămâna Luminată. Este o perioadă frumoasă, bună, cu mult noroc pentru cei mai mulți dintre nativi. Pot să apară și ispite și lecții de viață. O zodie este predispusă călătoriilor și are șanse chiar să se mute în străinătate.

Maria Sârbu a realizat un HOROSCOP special pentru această perioadă, cu previziuni complete pentru toți nativii și pentru fiecare zi a săptămânii. Acesta postează pe canalul ei de Youtube, în fiecare sâmbătă detalii imporatnte și sfaturi pentru fiecare zodie în parte, iar toți cei o urmăresc spun că este foarte exactă.

Previziunile ei pentru săptămâna în curs le puteți urmări în clipul de mai jos:

HOROSCOP 25 aprilie – 1 Mai – rezumat pentru 4 zodii, cu Maria Sârbu

Leu
Durabilitatea sau perseverența vă sunt slăbiciuni cumva? Sau care este lecția pe care o tot eviți din Noiembrie încoace? Eclipsa te vrea fruntaș, dar nu neapărat în condițiile tale. E vremea schimbărilor mari în profesie. Ai vreun plan? Sau poate vrei să schimbi cu totul, locul, norocul! Nu ar fi exclus!

Fecioară
Ai poftă de amplificare și de pașii cei mai mari. Vrei să ajungi cât de departe, ba mai mult decât atât. Atenție la excese și mai ales alimentare! Viața ta îți este ridicată în vibrație dar și în kilometri. Pentru o parte din nativi se va pune problema unei călătorii sau mutări în străinătate. Pentru toți se va pune în prim plan dezrădăcinarea din vechile cutume și mari schimbări de mentalitate.

Balanță
Planul tău preferat este cel artistic și Taurul îți va oferi o amplificare a calităților și talentelor. Ai de ales un drum nou fie în plan financiar, fie pe drumul spiritual. Mare descoperire sau mare reușită care vrea să o atingi. Vezi însă că independent de eclipsă ești în niște excese care te cam chinuie!

Scorpion
Dragostea cu toate fațetele ei. Golul interior sau fluturii în stomac sunt variante de weekend care te vor împinge la planuri noi de cuplu sau la un alt nivel de poveste amoroasă. Toate ar fi frumoase dacă nu te-ar chinui karma și lecțiile ei! Zodia ta este cea care are de făcut rezumatul ultimilor zeci de ani și mai ales a lecțiilor evitate sau situațiilor în care ai ales să fii evaziv.