Zodia care va primi protecție divină. Vin bani mulți, dar și marea dragoste. HOROSCOP complet 8-14 mai pentru toate zodiile cu Maria Sârbu

08 mai 2023
Zodia care va primi protecție divină. Vin bani mulți, dar și marea dragoste. HOROSCOP complet 8-14 mai pentru toate zodiile cu Maria Sârbu

HOROSCOP Maria Sârbu. După eclipsa din Scorpion, timp de 2 săptămâni, avem cea mai bună perioadă astrala pentru a curăța diferitele energii malefice, emoții toxice sau influențe bizare de la interior și de la exterior.

Zodiile vin în ajutorul nostru, iar vibrațiile acestei săptămâni ne oferă sprijinul lor pentru a elimina toxicul de la nivel spiritual, emoțional sau intelectual, spune astrologul Maria Sârbu.

Pentru multe dintre semnele astrale Jupiter aduce abundență și cei aflați în toamna vârstei sunt aspectați pozitiv la acest moment. Un bust de energie binevenită pentru toți cei care doresc o viață mai bună și multe zile care ne susțin.

Previziuni complete pentru fiecare zodie în parte

Dacă vă amintiți versurile de la Hora Unirii, cam aceea este vibrația acestor săptămâni! Cu determinare și cu multă lumină avem astrele de partea noastră și ne pregătim de timpuri bune! Nu stați cu mâinile în sân și fiți activi pentru binele individual și pentru cel social, prezent și viitor!

Astrologul Maria Sârbu a realizat HOROSCOPUL complet al perioade 8-14 mai, pentru fiecare zodie în parte, pentru fiecare zi a aceste săptămâni. Previziunile ei considerate de specialiști extrem de precise le puteți urmări în clipul Youtube de mai jos: