Zodia care va rămâne fără job sau fără iubit! Trădări în lanț. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru mai mulți nativi

06 mai 2022
Zodia care va rămâne fără job sau fără iubit! Trădări în lanț. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru mai mulți nativi
Sursa foto: Captură video.

Dacă pe plan financiar și amoros, foarte multe zodii o duc mai bine ca niciodată, iată că pe alte planuri, sunt nativi care riscă să rămână singuri din cauza acțiunilor făcute de partener, spune Mariana Cojocaru.

Luna mai continuă cu surprize pentru foarte multe semne zodiacale. Vărsătorii spre exemplu se află într-o zonă explozivă. Cu alte cuvinte, nativii acestei zodii ar putea să aducă în prim plan lucruri pe care și le-au dorit de multă vreme, iar de abia acum, acestea au șansa să devină realitate.

Unii nativi vor avea beneficii mari, în timp ce alții vor avea mult de muncă dacă vor într-adevăr ca lucrurile să meargă bine pentru ei.

Vărsătorii sunt într-o zonă de exuberanță sau într-o zonă explozivă. Se pot materializa lucruri din trecut care nu s-au realizat așa cum și-au dorit ei. Pot veni beneficii la unii, dar și cu încercări sau stat pe gânduri mai ales pe zona de carieră”, spune astrologul.

Zodia care riscă să fie înșelată

Capricornii în schimb se vor confrunta cu mari probleme pe plan amoros. Au întrebări la care nu găsesc răspunsuri, iar asta nu va ajuta relația să meargă mai departe. De asemenea, nu este exclus ca unii nativi să fie înșelați, fie de partener, fie de colegii de la locul de muncă, iar asta nu este tot.

”Se gândesc dacă au ales bine în dragoste sau nu. Unii pot avea parte de trădări în viața amoroasă sau la locul de muncă. Trădările pot apărea și în familie”, adaugă Mariana Cojocaru.

În cazul Peștilor lucrurile arată foarte bine. Singurul lucru la care trebuie să fie atenți acești nativi este partea sentimentală, căci aici pot apărea câteva chestiuni nu prea plăcute.

”Peștii au aspecte pozitive, mai ales când vorbim despre Jupiter, prezent în acest semn zodiacal. Ei trebuie să fie atenți la chestiunile cu justiția. Alții pot avea probleme ce țin de sentimente”, mai spune aceasta.