Zodia căreia i se face dreptate. Toate ghinioanele vor dispărea acum. Urania, previziuni complete

01 mai 2022
Zodia căreia i se face dreptate. Toate ghinioanele vor dispărea acum. Urania, previziuni complete

Vin mari surprize pentru foarte multe dintre semnele zodiacale. Unele vor avea parte de activități speciale, pe când altele în sfârșit vor avea parte de dreptate pe care o meritau, după lungi situații nu tocmai plăcute, în special pe plan profesional, spune astrologul Urania.

Taurii spre exemplu s-ar putea confrunta cu o perioadă de slăbiciune sufletească. Nativii acestei zodii devin mai vulnerabili ca de obicei și s-ar putea să acționeze după emoții și sentimente, așa că mare atenție ce și pentru cine faceți.

”Există un procent important de concesie, de slăbiciune sufletească, care îi poate face vulnerabili pe cei născuți în zodia Taurului prin felul în care vor acționa în virtutea emoțiilor și a sentimentelor stârnite de împrejurări, de rugăminți, de lacrimi”, spune astrologul.

Pentru Berebci în schimb vor apărea ipostaze nu tocmai plăcute. Vor fi nevoiți să își schimbe atitudinea pentru a obține ce își doresc pe plan profesional. Lucrurile încep așa încă de la primele ore ale dimineții pentru acești nativi.

Zodia care își va recupera imaginea în societate

”Dimineață marcată de ipostazele oficiale în care un nativ s-ar putea afla pe fondul diferitelor activități personale sau în contextul exercitării unei funcții care impune rigoare, seriozitate, sobrietate și asumarea unor răspunderi”, adaugă aceasta.

Gemenii în sfârșit primesc dreptatea pe care o meritau de multă vreme. După situații nedrepte sau chiar abuzive, în sfârșit recuperează ceea ce au pierdut. Recâștigă încrederea celor din jur și de asemenea, imaginea lor va suferi și ea câteva modificări, evident, în sens pozitiv.

”Unor Gemeni maturi, lezați în trecut de sancțiunile nedrepte sau de măsurile abuzive care au fost luate împotriva lor, li se poate face dreptate; recuperare de imagine și de încredere în rândul colegilor, colaboratorilor, subalternilor și superiorilor”, a mai adăugat Urania.