Zodia căreia i se schimbă destinul. Vin momente neașteptate! Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru acești nativi

18 mart. 2022
Zodia căreia i se schimbă destinul. Vin momente neașteptate! Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru acești nativi

Urmează o perioadă nu prea favorabilă pentru foarte multe zodii. Astrologul Mariana Cojocaru anunță schimbări de destin, iar în unele cazuri, roata karmică s-ar putea întoarce într-un mod neașteptat.

Unele lucruri care nu au fost făcute la timpul potrivit se pot întoarce din urmă, iar greșelile ajung să fie plătite, sau în alte cazuri, cei nedreptățiți ajung să primească în final ceea ce meritau.

Scorpionii spre exemplu vor observa că roata karmică se întoarce. Nativii acestei zodii vor primi ce merită, în funcție de binele, sau răul pe care l-au făcut în ultima perioadă.

”Li se întoarce roata karmică. Acolo unde au făcut bine, vor primi bine, unde au restanțe, vor plăti datoriile”, a spus astrologul.

Fecioarele în schimb se vor poziționa pe un nou destin. Se vor gândi la tot ceea ce au făcut în ultima perioadă și vor cântări toate alegerile. ”Se poziționează la echinocțiu pe un destin nou. Fiind zodie dublă, se vor gândi la planul relațional, dacă au ales sau nu bine”, adaugă Mariana Cojocaru.

Zodia care va avea parte de neplăceri

Deși credeau că au scăpat de ce este mai rău, Balanțele vor avea parte de surprize neplăcute. Cei născuți sub acest semn zodiacal primesc lecții grele, pe care le-au tot evitat în ultimii ani. Acum însă, nu mai au aceleași portițe de scăpare.

”Balanțele refac alianțele. Apar aceleași lecții grele pe care le-au evitat, care au pus presiune asupra lor în ultimii ani”, adaugă aceasta.

Pentru Săgetători, Mariana Cojocaru are câteva recomandări. Nativii acestei zodii trebuie să acorde o prioritate relațiilor pe care le au și să se gândească dacă sunt sau nu acolo unde trebuie.

”Săgetătorii vor trebui să se gândească de două ori înainte la ce relații au în viața lor. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei deja căsătoriți”, recomandă astrologul Mariana Cojocaru.