Zodia lovită crunt de karma în 2023. Va fi un an dificil. Mariana Cojocaru, previziuni complete

07 dec. 2022
Zodia lovită crunt de karma în 2023. Va fi un an dificil. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Horoscop. Mariana Cojocaru anunță un 2023 cât se poate de complicat pentru nativii acestei zodii. Urmează lecții importante, dar și situații nu tocmai confortabile. 

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru anul 2023. Dacă unele zodii au parte de probleme la locul de muncă, iată că alți nativi le au chiar în familie.

Acesta este și cazul Fecioarelor, care se vor confrunta cu mari tensiuni din toate punctele de vedere. Nativii acestei zodii trebuie să se asigure că toți cei din jurul lor sunt fericiți, dacă nu cumva vor să trăiască momente agitate.

”Sectorul familial, cel de origine, dar și cel pe care l-ai construit tu, se numără, fără doar și poate, printre sectoarele de viață care te solicită cel mai mult, dacă nu chiar cel care are nevoie de cea mai multă atenție din partea ta anul acesta. Așadar, dacă vrei să ai pace, trebuie să te asiguri că cei dragi ai tăi sunt fericiți și pot apela la tine oricând”, avertizează astrologul.

Zodia care va avea un 2023 agitat

Pentru Fecioare, primul trimestru din anul 2023 nu aduce prea mari schimbări, însă după cel de-al doilea trimestru, apar tensiuni mari în familie.

Se vor vedea diferențele de opinie de la o generație la alta, iar de abia spre sfârșitul lunii august se văd rezolvările.

Nici relația cu vecinii sau cu prietenii nu va fi una prea fabuloasă, avertizează Mariana Cojocaru, care îți recomandă să fii mai înțelegător ca oricând dacă vrei ca lucrurile să meargă mai bine în anul 2023.

”Nici cu vecinii s-ar putea să nu te ai prea bine, motiv pentru care s-ar putea să-ți faci griji în legătură cu felul în care var arăta sărbătorile de la finele acestui an. Până atunci vă împăcați însă.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, acesta va fi un an al schimbărilor în raport cu cei din familie, fie că este vorba de cea din care provii sau cea pe care ai construit-o alături de persoana iubită. Mentalitățile se transformă, sistemele de valori suferă modificări, motiv pentru care trebuie să fii înțelegător/oare”, mai spunea astrologul Mariana Cojocaru.