Zodia lovită de karma! Apar mari conflicte. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru acești nativi

12 nov. 2022
Zodia lovită de karma! Apar mari conflicte. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru acești nativi
Sursa foto: Captură video.

Horoscop. Mariana Cojocaru anunță o perioadă extrem de dificilă pentru acești nativi. Pot avea loc divorțuri, tensiuni, certuri, iar ăsta ar putea fi doar începutul.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru luna noiembrie. Nativii din zodia Taur vor fi loviți de karma și ar fi bine să se pregătească de acum pentru ce va urma.

Cei născuți sub acest semn zodiacal pot ajunge să izbucnească, însă de vină nu sunt neapărat planetele, ci mai degrabă alegerile pe care aceștia le fac, dar și convingerile pe care le au.

”Taurii sunt foarte vizați de aceste două eclipse care sunt pe axa karmică. În Taur este Uranus retrograd, Taurii trebuie să fie foarte atenți, în perioada următoare, pentru că pot izbucni.

Putem să dăm vina pe eclipse și pe Uranus retrograd, dar în realitate ține de convingerile voastre sau de alegerile voastre, de relațiile în care vă aflați, relațiile sentimentale în mod deosebit, pentru că mulți au impresia că pot fi compatibili cu oricine, oricând. Nu este tocmai așa”, avertizează astrologul.

Zodia care are parte de mari conflicte

Taurii trebuie să înțeleagă relațiile karmice, adaugă Mariana Cojocaru. Nativii acestei zodii trebuie totodată și să își dea seama de gradul de compatibilitatea cu persoana iubită, pentru că de aici pot apărea conflicte, tensiuni, iar în cel mai rău caz chiar și un divorț.

Cu toate astea, în cazul lor, lucrurile pe plan sentimental pot fi extrem de dificile, în special în luna noiembrie.

”Relațiile karmice implică anumite aspecte care țin de fiecare în parte. Se poate ajunge din te miri ce la divorț, tensiunile sunt foarte mari și atunci Taurii trebuie să știe gradul de compatibilitate cu persoana aleasă, cu persoana iubită, ca să nu meargă sentimental pe un teren minat.

La un moment dat, neștiind ce ai pe karmă și pe viețile anterioare, nu știi care ușă ți se potrivește”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.