Zodia lovită de karma. Runele anunță probleme mari pentru acești nativi. Mihai Voropchievici, previziuni complete

28 ian. 2023
Zodia lovită de karma. Runele anunță probleme mari pentru acești nativi. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Horoscop. Mihai Voropchievici vine cu un avertisment pentru unii nativi, dar și cu recomandări pentru alții. Unele zodii trebuie să știe când să se oprească.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor și se pare că unii nativi trebuie să mai învețe să aibă și puțină răbdare, în caz contrar risăc să se confrunte cu mari probleme.

Pentru Berbeci, runele aduc situații neprevăzute. Nativii acestei zodii trebuie însă să nu forțeze mâna norocului și să se mai lase și surprinși. Sunt câteva probleme de nu mai scapă, însă doar cu răbdare, lucrurile se rezolvă singure.

Berbecii sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, pentru că se spune că norocul sau surprizele plăcute sunt făcute numai pentru cei care știu să aștepte.

Deci aveţi răbdare, nu e atât de mult să așteptați 1-2 zile şi va veni rezolvarea acelor probleme pe care o așteptați voi”, spune numerologul.

Zodia care trebuie să își consolideze poziția la muncă, în societate, dar și acasă

Și nici nativii din zodia Taur nu sunt mai prejos. Cei născuți sub acest semn zodiacal primesc la rândul lor o recomandare din partea lui Mihai Voropchievici.

A venit momentul să își consolideze poziția, pentru că lucrurile au cam scăpat de sub control în cazul lor, iar acest lucru este valabil atât la muncă, cât și acasă, dar și în societate.

Dacă vrea lucruri bune, atunci ar fi bine să revină pe poziții bune, recomandă numerologul.

„Taurul, în schimb, e pus să-și mobilizeze toate forțele, ca să-și consolideze poziția pentru că a luat-o razna un picuț sau a uitat cine e și ce trebuie să facă. Deci el trebuie să revină pe poziții bune, pentru că acolo e pus să facă, să rezolve toate treburile – și acasă, și în societate, dar și la locul de muncă”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.