Zodia lovită de Luna Neagră! Se pot întâmpla lucruri rele. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru acești nativi

29 ian. 2023
Zodia lovită de Luna Neagră! Se pot întâmpla lucruri rele. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru acești nativi

Horoscop. Cristina Demetrescu anunță o perioadă nu prea plăcută pentru aceste zodii. Unele pot avea parte de întâmplări rele, în timp ce alți nativi sunt puși în ipostaze nu tocmai plăcute.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru ultimele zile din luna ianuarie și s-ar părea că unii nativi trebuie să rămână vigilenți. Lucruri rele se pot întâmpla.

Leii riscă să aibă mari probleme în relația de cuplu la finalul lunii ianuarie. Nativii acestei zodii sunt afectați direct de Luna Neagră, care aduce conflicte cu partenerul.

De asemenea, se anunță și alte situații neplăcute în zilele care urmează, așa că Leii trebuie să fie pregătiți pentru orice.

”Relațiile ajung în faza „ori la bal, ori la spital.” Aglomerarea de planete din zona Vărsătorului nu-i ajută, ba chiar îi pune în anumite situații mai neplăcute. Luna neagră care intră în Leu îi aruncă chiar pe ei în extrema cealaltă. Partenerii pot fi luați prin surprindere de atitudinea puțin mai radicală a Leilor”, avertizează astrologul.

Zodia care poate avea mari probleme de sănătate

Și nici pentru Fecioare lucrurile nu arată prea bine. Cei născuți sub acest semn zodiacal se pot confrunta cu probleme de sănătate. Au muncit enorm, iar oboseala și stresul poate să își spună cuvântul în cazul lor.

”Au două ipostaze: ori stau numai pe la doctori sau muncesc foarte mult și nu-și mai văd capul de muncă”, adaugă Cristina Demetrescu.

Balanțele în schimb pot răsufla ușurate, pentru că se vor confrunta cu un val de sentimente noi, însă și cu situații complicate. Acești nativi vor avea parte și de lecții importante la finalul lunii.

”Apar sentimente noi, dar nu apar ca niște ghiocei, ci cu situații mai complicate, în care nici grupului său de prieteni nu le plac, nici copiilor. Balanțele au de lucrat cu prejudecățile altora, dar și cu ale lor, în materie de dragoste”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.