Zodia născută cu noroc la bani. Vin câștiguri neașteptate în următoarea perioadă. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru aceste zodii

25 nov. 2022
Zodia născută cu noroc la bani. Vin câștiguri neașteptate în următoarea perioadă. Mariana Cojocaru, previziuni complete pentru aceste zodii

Horoscop. Mariana Cojocaru anunță provocări pentru foarte multe zodii, dar și cheltuieli destul de mari. De asemenea, sunt nativi care ar putea trăi experiențe destul de ciudate.

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru finalul lunii noiembrie. Se pare că în următoarea săptămână va aduce situații neașteptate.

Leii au parte de mare noroc pe plan financiar, însă cheltuie pe măsură. În aceeași situație sunt și Balanțele, dar și Săgetătorii. Nativii acestei zodii au noroc la bani, însă scapă de ei fără prea multe remușcări.

”În categoria zodiilor care cheltuie mult și nu se uită la bani este Leul. Leul este cel mai cheltuitor, dar și are noroc la bani. Apoi, Balanțele cheltuie și ele mult, pentru că în general se răsfață mai mult decât alte zodii.

Și tot în top este și Săgetătorul, care în general se spune că are mână spartă. Și are noroc la bani, dar și cheltuiește pe măsură”, spune astrologul.

Zodia care se simte pierdută

Sunt și zodii care nu vor fi atât de norocoase precum cei trei nativi. Spre exemplu, Vărsătorii sunt mai nonconformiști și asta vor demonstra și în fața celor din jur.

Peștii pe de altă parte vor ajunge să fie rătăciți. Cei născuți sub acest semn zodiacal nu mai știu ce își doresc să facă și pot trăi experiențe ciudate.

Vor ca fiecare moment să fie intens pentru ei și de asemenea, rezultatele să fie ca la carte, adaugă Mariana Cojocaru.

”Vărsătorii sunt rebeli, nonconformiști, și își vor arăta aceste laturi până spre sfârșitul lunii noiembrie 2022. Peștii pot fi rătăciți în propriul lor destin. Eu sunt foarte complecși în felul lor și vor trăi divers în perioada care urmează.

Și ei se focusează pe o evoluție corectă, pe ce trebuie făcut pentru ca totul să decurgă ca la carte”, a mai dezvăluit astrologul Mariana Cojocaru, la Antena Stars.