Zodia născută să aibă succes. Poate controla oamenii. Lidia Fecioru, previziuni complete

14 mai 2022
Zodia născută să aibă succes. Poate controla oamenii. Lidia Fecioru, previziuni complete

Sunt zodii care au grijă să își aleagă doar oameni deosebiți în jurul lor. Niciodată nu vor sta lângă persoane care le afectează imaginea și care nu le aduc niciun fel de beneficiu, spune Lidia Fecioru.

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat horoscopul dragostei, iar odată cu el și modul în care fiecare zodie în parte iubește. Vărsătorii spre exemplu sunt una dintre cele mai vulnerabile zodii când vine vorba de partea amoroasă.

Acești nativi iubesc foarte ușor pe oricine și orice și sunt destul de visători dar totodată și grijulii, atunci când ajung într-o relație stabilă. ”Iubesc cu ușurință, pe oricine și orice. Ca semn de aer sunt mai visători și greu de așezat, de prins într-o relație stabilă. Sunt foarte grijulii însă”, spune Lidia Fecioru.

Capricornii în schimb manipulează și pe plan amoros. Deși iau lucrurile încet, cei născuți sub acest semn zodiacal au grijă să aibă în jurul lor doar oameni pe care îi pot controla și care le pot aduce succes. De asemena, vor căuta mereu ca partenerul lor să îi provoace și să le forțezele limitele.

Zodia care se îndrăgostește cel mai repede

”Îi place să ia lucrurile încet, sunt constructori ai relației, își modelează partenerul de la început după cum îl vrea, motivat de ambiție și succes. Se înconjoară de oameni care au control asupra vieții lor și au succes. Vrea pe cineva care să îl provoace și care să îi forțeze limitele”, adaugă bionergoterapeutul.

Peștii sunt mai sensibili. Se îndrăgostesc repede, fiind conduși de planeta Neptun. De asemenea, au mari așteptări într-o relație, însă se schimbă atunci când dau de situații dificile.

”Dacă cineva se poate îndrăgosti la prima vedere ăla sigur e un Pește! Și asta deoarece acest semn zodiacal e condus de planeta viselor, Neptun. Vor lucruri mărețe de la o relație, dar trebuie să se asigure de mute ori cu privire la ceea ce își doresc, pentru că pot fi schimbători când dau de o greutate”, a mai spus Lidia Fecioru.