Zodia născută să conducă. Sunt cei mai buni lideri. Lidia Fecioru, previziuni complete pentru mai mulți nativi

30 apr. 2022
Zodia născută să conducă. Sunt cei mai buni lideri. Lidia Fecioru, previziuni complete pentru mai mulți nativi

Acțiunile unei zodii îți pot spune mai multe despre ea decât crezi, drept urmare, este simplu să îți dai seama pe cine ai lângă tine. Lidia Fecioru a vorbit despre dorințele secrete ale fiecărei zodii în parte, care sunt de-a dreptul uluitoare.

Unii nativi pun mult accent pe inteligența lor, în timp ce alții vor să fie văzuți cât mai bine în societate. De asemenea, sunt și zodii care nu vor altceva decât să ofere ajutor celor care au nevoie.

Săgetătorii spre exemplu, deși nu par, sunt foarte atrași de istorie, iar marea lor dorință secretă este să dețină controlul total. Vor să conducă oameni și de asemenea, vor să obțină succesul pe seama muncii lor.

Nu vor accepta ajutor din partea celorlalți și vor ca totul să se întâmple datorită inteligenței lor superioare. ”Nativii Săgetător sunt dornici de călătorii şi au o atracţie aparte către arheologie şi de istorie. Dorinţa secretă este să conducă. De a fi conducătorul unui loc de muncă. Să obţină succesul datorită capacităţii inteligenţei lor superioare”, spune Lidia Fecioru.

Zodia cea mai misterioasă dintre toate

Scorpionii în schimb sunt misterioși, dar și romantici, un plus pentru cei care au un astfel de nativ în viețile lor. Cei născuți sub acest semn zodiacal adoră să fie admirați de cei din jur, atât pentru aspectul fizic cât și cel mental.

”Misterios şi romantic, nu face altceva decât să scoată inteligenţa în evidenţă. Dorinţa secretă este să fie admirat pentru meritele sale, dar şi pentru frumuseţea sa”, mai spune bionergoterapeutul.

În viață este bine să ai alături de tine și un Capricorn. Nativii acestei zodii sunt printre cei mai generoși. Adoră să ajute oamenii la nevoie și de asemenea, iar dorința lor secretă este să aibă suficienți bani pentru a-i împărți cu cei nevoiași, adaugă Lidia Fecioru.