Zodia născută să fie șefă. Va ajunge mereu în top, dacă își propune. Lidia Fecioru, previziuni complete

28 nov. 2022
Zodia născută să fie șefă. Va ajunge mereu în top, dacă își propune. Lidia Fecioru, previziuni complete

Horoscop. Sunt zodii care nu renunță până nu își duc visurile la îndeplinire. Acesta este și cazul acestor nativi care sunt în stare de orice pentru a ajunge acolo unde și-au propus, spune bionergoterapeutul Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a prezentat cele mai ascunse dorințe pe care fiecare zodie în parte le are. Unii vor să fie șefi, în timp ce alții vor să comunice mai bine cu oricine.

Taurii spre exemplu simt nevoia să fie lăudați și admirați de cei din jurul. Drept urmare, dorința ascunsă a nativilor acestei zodii este ascensiunea din punct de vedere social.

”Își doreşte să conducă şi să fie şef, mai are nevoie de admiraţie şi să fie lăudat. Dorinţa secretă este să urce pe plan social şi să fie şef. Să devină o persoană importantă”, spune bionergoterapeutul.

De cealaltă parte, Gemenii vor să fie în centrul atenției. Cei născuți sub acest semn zodiacal au în plan să fie remarcați ușor și să comunice cât se poate de simplu. Marea lor dorință însă este să fie realizați din punct de vedere financiar.

Zodia care vrea să scape de responsabilități

”Se bucură de anumite talente care îi ajută să se remarce cu uşurinţă. De asemenea, au un umor aparte şi ştiu cum să folosească arta comunicării. Dorinţa secretă este să se realizeze financiar”, adaugă Lidia Fecioru.

Dorința secretă a Racilor este un cămin liniștit. Acești nativi își doresc o viață cât se poate de liniștită și de asemenea, să aibă oportunitatea să cunoască cât mai multe persoane, fără prea multe responsabilități.

”Sunt în căutarea armoniei căminului. Le place viaţa boemă şi să cunoacă întreaga lume. Dorinţa secretă este să aibă un cămin liniştit şi fără prea multe responsabilităţi”, mai spune bionergoterapeutul Lidia Fecioru.

Cât despre Lei, acești nativi caută atenție în continuu, iar cea mai mare dorința a lor este o bună poziție în societate.