Zodia născută zgârcită! Este obsedată de bani și nu vrea să împartă nimic cu ceilalți. Mihai Voropchievici, previziuni complete pentru acești nativi

08 mai 2022
Zodia născută zgârcită! Este obsedată de bani și nu vrea să împartă nimic cu ceilalți. Mihai Voropchievici, previziuni complete pentru acești nativi

Mihai Voropchievici a prezentat un horoscop aparte și anume cel al dictatorilor zodiacului. Sunt zodii obsedate de bani, dar și zodii care vor să obțină puterea cu orice preț, spune numerologul.

Berbecii spre exemplu sunt una dintre cele mai curajoase zodii. Cei născuți sub acest semn zodiacal nu renunță niciodată și depășesc unele situații peste care mulți credeau că nu vor putea trece.

”Vor să fie primii, vor acţiune, vor recunoaştere şi vor să aibă, să fie. Are perseverenţă, are curajul. Au forţa aceea de a depăşi momentul de criză şi de a se arunca cu capul în gard”, spune Mihai Voropchievici.

Atenție mare la Tauri însă. Acești nativi sunt obsedați de bani. Vor să aibă totul și de asemenea, nu vor lăsa nimic pentru cei din jurul lor. Au dorința controlului și sunt de asemenea foarte încăpățânați când vine vorba de astfel de situații.

Zodia care are cel mai mare orgoliu dintre toate

”Taurul este prin perseverenţă, prin dorinţa de posesiuni, de bogăţii, de a avea, în ce sens, să le deţină ca să poată să controleze tot, să nu aibă alţii. Mania bogăţiei este fantastic de puternică. Are stabilitate, are forţă fizică, încăpăţânare, are şi perseverenţa de a obţine”, adaugă numerologul.

Leii, după cum este și numele zodiei, vor să fie regi peste tot, însă au un mare defect și anume orgoliul. Mereu își vor dori ca cei din jurul lor să îi urmeze doar pentru a ieși ei învingători, chiar dacă nu fac neapărat ceea ce este mai bine și vor fi conștienți de aceste lucruri.

”Cu Leul este prăpăd. Leul instituie o regulă clară: toată lumea face ca mine. Eu sunt regele junglei. Dacă ai călcat strâmb, te-am mâncat. Cel mai mare defect este orgoliul”, mai spune Mihai Voropchievici, despre acești nativi.