Zodia pentru care perioada 10-16 decembrie va fi un coșmar! Puteți pierde tot, atenție mare. Maria Sârbu, previziuni complete

06 dec. 2022
Zodia pentru care perioada 10-16 decembrie va fi un coșmar! Puteți pierde tot, atenție mare. Maria Sârbu, previziuni complete

HOROSCOP Maria Sârbu. Afară este o vreme întunecată și cam așa arată și astrele. Previziunile pentru această săptămână nu sunt cele mai bune și asta pentru că se poate spune că adevăratul cuvânt de ordine al perioadei este HAOS. Atenție mare la ce faceți zilele acestea pentru că impactul este unul major, cu ecou de până la 25 de ani.

Astrologul Maria Sârbu a analizat în detaliu ce urmează să se întâmple pentru fiecare zodie în parte, pentru fiecare zi a acestei săptămâni deosebit de încărcate din toate punctele de vedere. Toate detaliile le puteți afla din clipul de mai jos, care este extrem de complex.

Previziuni pe scurt pentru 4 zodii cu Maria Sârbu

Leu
Va trebui să-ți vindeci și tu cât de curând toate traumele afective, pentru a te feri de neplăceri mari ale stomacului sau de probleme cronice. Haosul se ascunde pe furiș în sentimentele tale și dacă nu vei fi pe fază, o să te învârtească pe toate părțile niște zeci de ani de Vineri încolo!

Fecioară
O Lună plină care te va pun în fața faptului împlinit și a multor lecții de personalitate. Din păcate nu realizezi cât ești de furios sau de ranchiunos și câte nedreptăți impui chiar tu: ție și celorlalți! Se cere să fii atent și să înveți de la toate cele prin care treci. În plus, atenție 10-16 Decembrie este foarte greu de trăit cu tine! Ai grijă la sănătate!

Balanță
Pentru tine evoluție la acest moment înseamnă ieșirea din orice haos și a câștiga luptele cu haosul îndiferent pe ce domeniu ar apărea el! Reușite intelectuale reale odată cu luna plină!
Dacă vrei să evoluezi, atunci asta este calea ta: să ieși din haos! Și nu doar în această săptămână ci și în următorii 2 ani! Iar acasă, ai multe de organizat!

Scorpion
Pentru tine haosul îți va fi profesor! El te va învăța să ieși din depresii și din adâncuri și să devii la rândul tău cel care îi va ghida pe ceilalți prin haos! Atenție și la Luna plină care te grăbește să înveți tot felul de lecții!